Tröttmössa

- Annons -

Ursäkta dålig uppdatering, det är galet hur mycket man kan sova när man har feber!

Jag försökte jobba/blogga mer än vad jag gjorde igår “sittliggandes” i soffan, vilket resulterade i att jag somnade med datamusen i handen och vaknade sedan av att jag klickade i sömnen hehe.

Idag mår jag lite bättre, efter lång sovmorgon, dubbla Alvedon och i sittande ställning känner jag mig helt okej. Och Miska är på bättringsvägen också, men inte helt bra än.

Det går åt rätt håll i alla fall, igår frös jag hela dagen men inatt har jag svettats så att hela täcket var blött haha. Kroppen gör sig av med bakterierna eller vad det nu är som orsakar feber :)

Har fått i mig en god frukost också, var tvungen att pallra mig hem till mamma och invänta ett paket som behövde skrivas under. Och här finns det massa gott i kylskåpet!

IMG_1162_111

 

Jag återkommer när jag mår lite bättre :)

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Relaterade inlägg

Fendi Solglasögon – Prova glasögon online

Jag har gjort nått jättekul! 1. Valt ut ett par Fendi solglasögon (beslutsångest deluxe) och 2. prova glasögon online! Om ni tror att jag ska...

Sminkning för nybörjare (snabb och enkel)

Här kommer en sminkning för nybörjare (snabb och enkel), som är lika fin oavsett om du är nybörjare eller proffs! Samt till vardags eller...

D vitamin – Vad är det bra för & vad händer vid brist?

Vad är D Vitamin bra för och hur mycket D Vitamin per dag är nyttigt? I detta stora inlägg tänkte jag gå igenom hur...

7 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish