Turkos ögonskugga i sommar!

  - Annons -

  Heej och godmorgon på er denna fina söndag! Eller är det bara jag som precis har vaknat?

  Jag är helt slut efter ett riktigt intensivt avslut på arbetsveckan. I torsdags hade vi som sagt heldag med Peragenda (företagsutveckling), och i fredags hade vi ganska mycket på salongen men framför allt så flytt-packade vi hela kvällen. Vi har lånat en lägenhet i Uppsala med gångavstånd till jobbet i två månader (LYX!) men igår var det dags att flytta hem till Gimo igen.

  Så min lördagsmorgon började med att tömma lägenheten, sen en FULLSPÄCKAD dag på salongen med totalt 12 sminkningar (!) + några kunder till. Jag och Zahra var fullbokade fram till stängning, och direkt efter så höll hon, jag och Ida i en sminkkurs i grupp med ett gäng på 8 tjejer som hade överrasknings-möhippa för sin kompis :) Så otroligt roligt! Har en hel del bilder jag tänkte bjuda på lite senare.

  Men nu sitter jag hemma hos mamma, efter en lång sovmorgon, ett antal koppar kaffe och nybakat bröd till frukost, med min katt Carl-Philip i famnen och tänkte bjuda på lite somrig sminkinspiration i en av mina favoritfärger – turkost ♥

  turkoskollage

  - Annons -

  Visst är det snyggt?! Så somrigt, och dessutom riktigt fint att kombinera med guld och brunt, vilket gör det lättare att känna sig bekväm om man inte är van vid starka färger.

  Hoppas ni blir lika inspirerad av kollaget som jag känner mig :)

  Nu ska jag njuta av en ledig söndag. Kram på er underbara ni ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish