TVÅ DAGAR KVAR!

  - Annons -

  Om bara två dagar smäller det!!! :) Då finns inte webshopen Byher.se mer utan byter namn till Creativemakeup.se!

  Ursäkta lite korta och halvroliga inlägg den här veckan, jag har så galet mycket som ska göras inför vårt jubileum och nylanseringen på fredag. Samtidigt som vi fixar goodiebags, skyltar, REA-prissättning osv till salongen så har vi fortfarande mycket kvar att göra i nya webshopen, jag jobbar även med ett sponsrat inlägg + video som kommer publiceras snart och ikväll ska jag på ett pressevent i Stockholm med Real Techniques på Café Opera.

  Men jag ligger i fas och har läget under kontroll! ;)

  lillaskarmenjubileum1

  Kommer ni på fredag? ♥

  - Annons -

  img_1358_111

  Att stå bredvid sitt eget ansikte förstorat x10, så märkligt! Här är en av våra nya skyltar till skyltfönstret på salongen, coolt va?

  Makeup: Jag
  Fotograf & Redigering: Jag
  Hårstylist: Jag
  Modell: Jag
  Haha! Här behövs det inte anlitas många personer för plåtningsbilder ;)

  Nu ska jag göra en cool sminkning inför kvällen så att jag hinner fixa bilderna innan vi åker, så får ni se den imorgon. Följ mig på Insta Stories! @imakeyousmile.se ♥

  Jag kommer även uppdatera en hel del på Insta Stories på Instagramkontot @Kanningensorgförmiggimotorg om jag har några läsare från Gimo/kommunen som tycker det är kul att följa där? Jag är gästpostare denna vecka och bjuder på tillbakablickar från hur mitt sminkintresse började och en hel del från min vardag som Gimobo och salongsägare som pendlar till Uppsala dagligen :)

  Kram på er!namnlogo

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish