Update – Budgetsmink

  - Annons -

  Vilka bra recensioner ni gav i inlägget om budgetsmink! Alla som undrar vilka billiga märken/produkter som fungerar och inte fungerar, kan kika kommentarsfältet i detta inlägg. :)

  Jag tänkte istället för att fortsätta prata om budgetmärken, förklara lite hur jag tänker när det gäller olika produkttyper i allmänhet.

  Det är viktigt att prioritera en bra grund tycker jag, alltså ansiktsprodukterna och ögonprimer. Jag skulle t.ex. aldrig få för mig att köpa en foundation från H&M, det är lite känsligt att lägga en ”okänd smörja” direkt på huden.

  Har man dessutom grundat med bra produkter så kan man få billiga ögonskuggor/pennor m.m. att se mycket bättre ut, än om man hade köpt allting billigt. Samma sak gäller dyra ögonskuggor, de blir sällan lika bra resultat på en slarvig grund.

  Sedan får man ha i åtanke att de billiga produkterna inte behöver vara dåliga i resultatet, men de kan fortfarande vara sämre kvalitet. Exempelvis fick jag en kommentar av en tjej som hade en ögonskuggspalett från Viva la Diva som hade smulat sönder utan anledning. Samma sak hände mig! Det såg ut som den blivit tappad i golvet fast jag inte hade rört den, på tre dagar var alla ögonskuggor trasiga.

  - Annons -

  Produkttyper jag köper budgetvarianter av:
  Ögonskugga, Eyeliner, Rouge, Solpuder, ögonbrynsprodukter, läppstift, läppenna.

  Produkttyper jag inte köper budgetvarianter av:
  Primer, foundation, puder, mascara, läppglans,  hudvård.

  Att jag köper läppstift och inte läppglans beror helt enkelt på att jag hatar läppglans med jobbig och kladdig konsistens, vilket är väldigt vanligt bland budgetglansen. Läppstiften brukar jag inte ha problem med dock :)

  Jag har säkert glömt någon viktig produkttyp men hoppas ni förstår mitt tankesätt i alla fall!

  Sedan vet jag inte hur ni definierar budget, jag pratar om billigare produkter än de med ”normalt pris” så som IsaDora, Max Factor o.s.v.

  Ett märke som dock hamnar lite emellan prisklasserna är Yves Rocher! Jag har inte testat alla deras grejer, men det är ett märke som jag gillar och litar på både vad gäller kvalité och ingredienser!

   

  Hoppas ni känner en lite klokare efter detta inlägg, iväg och shoppa nu ;)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish