Uppsalabor

  - Annons -

  Godmorgon härliga ni!

  Den här veckan är jag och Miska katt- och lägenhetsvakt hos Annikas mamma som är utomlands på semester, vilket betyder att vi dessutom bor i Uppsala i en vecka! :) Vi har precis vaknat och sitter med morgonkaffet i handen, underbart!

  Otrooligt skönt att bara ha några minuter till jobbet, alltså ni anar inte vad vi njuter över det. Det tar en timme med bussen för oss annars, så två timmar varje dag tjänar ni nu + att man slipper anpassa sig efter busstider vilket man också tjänar tid på. Annars kan man lätt tänka ”det är ingen idé att börja med det här nu för då blir det stressigt innan bussen går”. Men nu gör det inget om man stannar en kvart extra för att avsluta det man håller på med.

  Nästan farligt skönt att få mersmak på livet som Uppsalabo ;) Fast nästan tur att vi inte är det än, det är lätt att jobba lite för mycket nästan. Vi var här från morgon till kväll både lördag och söndag, och det blir 7-dagarsvecka den här veckan också. Men det gör ju inget för ”vi har så nära hem nu” haha.

  IMG_4115_111

  - Annons -

  Nyvaken Miska som njuter av sitt morgonkaffe ♥

  kattvakt

  Och här är jag och fina Alice! Vill krama ihjäl henne, så mjuk! Cute aggression!

  Nu ska jag och Miska bege oss till salongen igen, hoppas ni har fått en lika fin start på dagen som vi har fått :)

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

   • Miska är delägare i By Her AB och jobbar heltid (mer än heltid) med oss på salongen! :) Det är han som byggt webshopen, min blogg, salongen hemsida, samt bygger på vår nya gemensamma hemsidan. Han har all kontakt med leverantörer och fixar allt sådan kring webshop, beställningar o.s.v. Och så jobbar han en hel del i kassan och sådant runt omkring som också behövs :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish