Utseendet definierar inte din personlighet

  - Annons -

  Sen jag började fota sminkningar med en brun peruk, så har jag fått många kommentarer om att jag borde bli brunett. Lite kul att höra, då jag fick samma kommentarer fast tvärtom när jag var brunett och la upp gamla blondinbilder :)

   

  Eftersom jag har testat att vara både blondin och brunett, så kan jag intyga att man blir bemött på ett helt annat sätt om man är mörkhårig. Dels som mer mogen och äldre, men dessutom tror alla att man bara skojar om man säger någonting jättekorkat

  Jag märkte även att folk tog mig mer på allvar efter att jag klippte av mitt midjelånga hår.

  Och samtidigt som det mest är synd att man dömer personligheten utifrån utseendet, så är det ju samtidigt lite fascinerande också. Tycker ni inte? :) Folk måste ju på någon nivå göra det undermedvetet, man vet ju att IQ inte har med hårfärgen att göra.

  - Annons -

  Det känns på något sätt mer tillåtet att vara lite bakom flötet om man är blond (jag kan vara det till och från, pratar ofta innan jag tänker). Nu som ljushårig så får man liksom inga större reaktioner om man ställer en dum fråga. Det blir aldrig någon diskussion om saken.

  Så jag tror jag kommer fortsätta vara blondin, det känns mer ”jag” :)

   

  Ni som inte direkt känner mig, hur uppfattar ni mig som person genom att bara titta på bilderna i bloggen?

  Satte på mig en mörkbrun peruk och fejkglasögon idag.

  Vad säger ni, känner ni spontant att jag är en smartare människa på den bilden?


  [poll id=’2′]

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish