Utväxt vs utväxt

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Ida sa…
  “Vart hittade du tabletterna? Har du nån bild från en gammal utväxt så vi också får se förändringen? Alltså en utväxt då du inte använt tillskott och en utväxt där du använt tillskott så får man se hur en utväxt såg ut innan du använde de. De blev lite rörigt men hoppas att du fattar vad jag menar.”

  Dessa tabletter för hår och naglar finns på Yvesrocher.se, man kan handla via Internet!

  Det var faktiskt lite svårt att hitta bild på hur min utväxt brukar se ut faktiskt, för så fort utväxten kommer så brukar jag alltid beskära bilderna över ögonbrynen så att det inte syns.

  Men jag hittade faktiskt en bild från förra utväxten, som är tagen 1-2 veckor innan det egentligen var dags att färga (men eftersom det var jultider så färgade jag två dagar efter bilden togs). Men det är ju så stor skillnad så ni kanske förstår att utväxten inte ens hade blivit så lång som nu även om jag hade väntat de veckorna ;)

  Olika frisyrer men ni ser bra ändå tror jag:

  - Annons -

  yves-rocher-tabletter-för-hår-ocj-naglar-före-och-efterVanlig utväxtlängd vs utväxtlängd efter tabletter från Yves Rocher.

  Skillnad va? :)

  Jag fick frågor om jag inte ska visa det nya håret – såklart jag ska! Men dels har jag haft så fullt upp denna vecka med grejer varje dag, så sminkningarna som kommer publiceras fram till lördag förberedde jag förra helgen, så då kommer ni se mitt gamla hår. Dessutom var det frisören som fotade före och efter med sin kamera, så jag väntar på bilderna från henne!

  Puss & Kram!

  - Annons -
  Föregående artikelKlarna på iMys.se
  Nästa artikelI’m blue
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish