Välkommen tillbaka!

  - Annons -

  Heeeeeeej och välkomna tillbaka till min Imakeyousmile.se-blogg :) Och “bara välkomna” får jag väl säga till alla er som har trillat in hos mig det senaste halvåret och inte var med på Imakeyousmile-tiden! Välkomna, välkomna! :D

  Jag har haft en avstickare och bloggat på Finest i ett halvår, men det kändes inte helt rätt så nu är jag tillbaka här igen och det känns faktiskt underbart :)

  Här har jag mycket mer frihet med design och liknande, exempelvis så älskar jag mina roliga flikar högst upp i bloggen. På “skönhetsbloggar” listar jag massor med skönhetsbloggar på samma sida (det kommer fler!) med headerbild och lite info om varje blogg. För man kan ju aldrig få för mycket sminkinspiration!

  Dessutom kan ni enkelt få en överblick över alla mina sminkningar i “Bläddra bland sminkningar-fliken” där ni snabbt bläddrar bland hundratals nya och gamla sminkningar! Och vill ni se någon av lookerna lite närmare så är det bara att klicka på bilden så kommer ni till det inlägget :)

  bläddra bland sminkningar

  - Annons -

  sminkningar

  Inom kort kan ni som vanligt komma till min blogg genom att skriva Helenaronnblad.se också, båda domännamnen kommer leda hit för enkelhetens skull!

  Hoppas att ni är lika nöjda med det här valet som jag är! Puss & kram ♥

  - Annons -
  Föregående artikelTvå partysminkningar!
  Nästa artikelMintgrönt nagellack
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  1. Måste bara tala om för dig hur glad jag är att du är tillbaka här! Saknat bläddra bland sminkningar funktionen otroligt! Tack för din underbart inspirerande och glädjeskapande blogg!

  2. Så kul att du är tillbaka här igen! Nu kommer jag att gå in här betydligt oftare. Finest är inget höjdhopparställe direkt.

  3. Skönt att det är IMYS igen – kör ditt eget race, vi uppskattar din kreativitet fullt ut – det är jag övertygad om!!!

  4. Vad kul! Har stört mig som sjutton på Finest urusla portal; det tar evigheter att ladda bloggar där. Så hoppas det ska bli lättare att läsa nu igen :)

  5. Va kul att du är tillbaka här, har saknat att kunna bläddra bland sminkningar när man vi ha lite inspiration.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish