Vårpyssla i trädgården

  - Annons -

  Vi firar Påsk imorgon (inte idag som de flesta av er säkert gör?) men vi är hemma hos mamma och njuter till fullo av den härliga vårsolen! :)

  Jag blir sugen på att pyssla i trädgården! Hade det här varit vårt hus så hade jag satt igång med rabatterna” sa jag till Miska, men det tog bara någon minut innan jag satte igång med rabatterna ändå och helt plötsligt var både syrran, Miska och mamma med och hjälpte till med att städa bort hösten haha. Så mysigt! ♥

  Inte för att mitt jobb är superglammigt heller, men det är riktigt skönt att lägga allt smink och skönhetstänk åt sidan och bli lite skitig om händerna då och då också. Jag jobbar i stan i en vit, stilren salong och ÄLSKAR det, men privat är jag en riktig naturmänniska :)

  IMG_7030_111

  Perfekt att börja nu innan rabatterna är helt proppfulla med spindlar. Men det kom fram en och annan ändå så det var 5 minuter sittandes, 20 sekunder springandes, 5 minuter sittandes, 20 sekunder springandes….

  - Annons -

  Men jag hade vår katt Madde bakom mig som livvakt i alla fall ;)

  IMG_7037_111

  Fina vårblommor på väg upp! Ingen aning vad det ska bli dock, tulpaner kanske? Jag har inga gröna fingrar, kan bara kratta bort löv och göra fint :)

  IMG_7041_111 IMG_7046_111

  Skönt med kaffe i solen när man jobbat på duktigt :)

  Hoppas ni har en fantastisk dag ni också! Nu ska jag fortsätta i trädgården och sedan blir det grillning här!

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Föregående artikelPåskinspiration
  Nästa artikelSnabb & fin sminkning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish