Vattenfast sminkning

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  När jag gjorde denna sminkning så lyste solen rakt in in genom fönsterna, så ni får ursäkta de halvdana bilderna – jag fick experimentera länge för att ens få dom på denna nivå hehe.

  Här kommer i alla fall en ögonmakeup som är helt vattenfast (!) och dessutom enkel att göra :)

  Perfekt i sommar om man blir puttad i sjön eller allt vad nu som kan hända. Eller kanske på studentflaket då man alltid är genomblöt av alkoholhaltiga drycker? ;)

  I denna sminkning är både ögonskuggan, eyeliner och mascaran vattenfast. Och har man en bra makeup remover för ögonen så är det ändå inte svårt att tvättabort.

  IMG_0624_111

  - Annons -

  Mascaran Big Look är en nyhet från Pür Minerals, exakt samma som deras Big Blink-mascara fast vattenfast! Dock kommer båda byta namn till Big Look.

  Eyelinern är Lumene Bluebery Intense Liner Waterproof, och jag har recenserat den i ett tidigare inlägg om ni vill läsa mer.

  Ögonskuggan är en bronzig krämögonskugga från Yves Rocher som heter Cream Eyeshadow 12H Waterproof, och är en Limited Edition-produkt som släpps i juni. Finns i två färger men jag har använt “11 Cuivre”.

  Observera att det enbart är nyansen “11 Cuivre” som är Limited Edition, ögonskuggorna finns att köpa här fast i andra färger.

  IMG_0606

   

  Bronzig krämögonskugga sotat runt hela ögat.
  Svart eyeliner längs övre fransraden.
  Svart mascara på alla fransarna.

  Jag la även lite skimmer i ögonvrån, Annikas Favoritskugga.

  IMG_0707_111

  IMG_0701_111

  - Annons -

  IMG_0704_111

   

  Jag gjorde denna sminkning för några dagar sen, och minns tyvärr inte varken vilken bas eller läppglans jag har. Typiskt!

  Hoppas ni har en underbar lördag :)

  - Annons -
  Föregående artikelLäppstift-tips för mörk hy
  Nästa artikelSmycka mobilen
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  9 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish