Vichy – Digital huddiagnos

  - Annons -

  Jag var på ett event med Vichy förra veckan, där de visade en ny teknologi som jag tycker var lite rolig!

  Det är ett program som ska hjälpa en att nå sin idealhy. Man fotar en osminkad bild på sig själv, sedan svarar man på olika frågor som t.ex. om man röker, hur gammal man är o.s.v. Sedan klickar man i vad man vill förbättra med sin hy, så som blankhet, acne, torrhet, och med hjälp av bilden så ”redigerar” man sina problemområden så som man vill ha dom.

  I slutet av programmet så får man se före- och efterbilden, och får reda på vilka Vichyprodukter som man ska använda för att uppnå resultatet på efterbilden, alltså sin idealhy!

  Vi fick själva testa programmet vilket var lite roligt, dock hade man ju så mycket smink på sig att före- och efterbilden i princip var likadana men jag gjorde om det hemma också för att visa er :)

  vischy digtal hudanalys

  - Annons -

  Såhär ser det ut när man redigerar, till vänster kan man välja vad man vill förbättra och sedan kan man greja med bilden genom att klicka och dra.

  En stor anledning till varför man gör detta med bilden är också för att programmet ska veta hur stora dina problem är. Två personer kanske har lika många finnar, men den ena kanske bara behöver dra litegrann för att dom ska försvinna medan den andra har så stora att den måste dra fullt. Då förstår programmet hur stort ditt acneproblem är.

  vichy-hudanalys-100-kvinnor-100-dagar

   

  Här är min före- och efterhy :) Jag har redigerat blankhet, någon enstaka finne samt jämnat ut hudtonen.

  Att göra hudanalysen är gratis och du kan göra den här! Om du även skriver in koden ”SEPR” så har du möjlighet att testa dina utvalda produkter i 100 dagar och få produkterna helt gratis. Vichy ska nämligen testa den här principen på 100 kvinnor i 100 dagar, för att se hur bra den fungerar i verkligheten!

  Jag själv har faktiskt aldrig testat Vichys produkter och har ingen aning om dom är bra eller mindre bra. Någon av er som har lite mer erfarenhet? :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  7 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish