Video – Applicera rouge med gloMinerals Blush

- Annons -

Det är väldigt intressant vilka produkter som efterfrågas mest i butiken jämfört med webshopen, för det kan vara väldigt olika!

Och rouge är precis en sådan produkt som nästan varannan person vill ha hjälp med på salongen. Både hur man ska tänka vid applicering men också vilken nyans man bör välja.

Därför har jag nu gjort en video med alla tips som vi ger till våra kunder på salongen samt visar gloMinerals tre vanligaste nyanser! Hoppas ni gillar den :)

Produkterna som används i videon är:
Rouge – gloMinerals Blush och jag applicerar nyansen Papaya i filmen, samt visar upp och pratar och Rosebud och Sweet också.
Borste – Nanshy Blush Brush

- Annons -

De rouger som är mest populära i vårt sortiment är utan tvekan gloMinerals Blush. De har inte bara jättefina nyanser utan är även otroligt pigmentrika så man behöver inte mycket alls på borsten vilket underlättar när man ska få ett jämnt och fint resultat.

De är mineralbaserade och innehåller A, C och E-vitamin samt grönt te-extrekt.

Jag fotade en swatch-bild på nyanserna så att ni kan se tydligt hur nyanserna ser ut!

Sweet – En ljus persika-nyans med vacker guldlyster. Mild i tonen och perfekt för dig som vill ha en diskret färg. Jättesnygg även ovanpå andra rougenyanser för att variera.
Papyapa –
Vår kundfavorit! En rosa färg som ser knallig ut i burken men blir en mjuk rosa ton på kinderna.
Rosebud – Kall ton som går åt det rosiga, röda hållet.
Hibiscus – En djupare, murrig nyans
Sandalwood – En varm, jordnära rougenyans

Vilken nyans ska man välja?
En av de vanligaste frågorna! Svaret är olika beroende på vad du är ute efter för effekt – vill du ha en ton som “poppar” mer så ska du välja en kall rouge om du har en varm hudton, eller tvärtom. Vill du däremot ha en rouge som smälter in i din hudton så välj en varm rouge om du har varm hudton, eller kall rouge om du har kall hudton.

Man kan även välja olika rouger beroende vad man har för smink i övrigt, t.ex. strunta helt i vad du har för hudton och göra en sminkning i kalla toner på både ögon, läppar och kinder. Det finns inga krav eller regler!

Två säkra kort om du är osäker är Papaya och Rosebud. De passar bra både på varma och kalla hudtoner, papaya är ett bättre val om du vill ha en färg som livar upp lite mer medan Rosebud är ett bättre val om du vill ha en nyans som smälter in i hudtonen och blir mer diskret.

- Annons -

Hoppas att inlägget och videon var till hjälp :)

Kram! ♥

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

2 KOMMENTARER

  1. Bra tips! Ska man applicera rouget sådär oavsett ansiktsform? :-) vilken rouge skulle du tipsa om nu när man e solbrun? Har varm hudton.

    • Kul att du tycker det! :) Jag applicerar så oavsett ansiktsform, eftersom du följer dina egna ansiktsdrag så får du en rouge som är anpassad efter ditt ansikte. Om man vill framhäva själva formen på ansiktet mer, eller ändra formen, så brukar jag göra det med contouringen istället. Vissa säger olika riktlinjer för att applicera rouge beroende på ansiktsform men enligt mig så använder man rouge enbart för att få färg och liv i ansiktet, och då spelar inte ansiktsformen någon roll. Däremot finns det ju massor av andra sätt beroende på vad man vill ha för effekt, t.ex. lägga bara på äppelkinderna, men det har fortfarande inte med ansiktsformen att göra :)

      Är man solbrun så föredrar jag antingen Papaya för nyans som poppar och inte “försvinner i brännan”, men Sandalwood är också superfin till solbrännan och framhäver den väldigt fint! Kram

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish