Videoblogg

  - Annons -

  Många av er önskar att jag ska börja videoblogga, så jag tänkte ta tag i det.

  Jag har en webkamera som går att fästa på sminkspegeln (framtagen av Microsoft), dock har jag haft ganska mycket problem med den men jag tror att det blir ganska bra ändå :)

  Dels för att den måste vara inkopplad i datorn medan man filmar, och programmet funkar inte på Windows 8 som jag har på min bärbara. Så jag måste släpa in Miskas stora stationära med skärm, högtalare och hela köret in i köket där allt mitt smink redan ockuperar matbordet.

  Dessutom blir det “flimriga streck” på videon om jag filmar med sminklamporna på, så jag får mest filma i dagsljus vilket för att det blir lite skuggigt.

  Sen att jag själv är lite stel o.s.v. det är en annan femma ;) Jag vänjer mig säkert, och tills vidare kan jag försäkra er om att jag inte är lika stram i verkligheten när jag har någon som svarar på tilltal haha.

  - Annons -

   

  Dagens video handlar om shading, highlighter och rouge. Och jag måste erkänna att jag var ganska nyvaken när jag filmade, så när jag säger “käkbenet” men sminkar “kindbenet” så skulle jag ju såklart säga kindbenet. Blandar alltid ihop dom när jag pratar!

   

   

  Nåväl, hoppas ni gillar videon!

  - Annons -
  Föregående artikelPåminnelse – Lykotävling
  Nästa artikelDagens steg för steg
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  13 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish