Vlogg – Makeup Class med @iluvsarahii och NYX i snökaos

  - Annons -

  Hör och häpna allihopa jag har gjort min första vlogg! Woop woop :)

  I onsdags var jag först på entreprenösfrukost med Lovak, filmade inte därifrån dock men pratar lite snabbt om det i början, och sedan får ni hänga med mig under dagen när jag sminkar mig, tar mig till Stockholm från Uppsala i snökaoset och sedan är på ett event med Nyx – Makeup Master Class med makeupartisten Karen Sarahii @iluvsarahii som har över 3 miljoner följare på Instagram! Och filmen avslutas med en goodiebag haul där jag visar alla produkter och nyheter från NYX som jag fick med mig hem.

  Hoppas ni gillar upplägget, kommentera gärna vad ni tycker ♥

  dsc_1193_111 dsc_1199_111 dsc_1202_111 dsc_1205_111 namnlogo

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish