Waterproof Eye Makeup Remover

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Här kommer ännu ett tips på sminkborttagning för ögonmakeup som även funkar på vattenfasta produkter!

  Lumene Waterproof Eye Makeup Remover tar enkelt bort sminket runt ögonen, den är lite oljig men ingenting som känns på huden efteråt. Den fungerar kanonbra både på svarta sotningar och vattenfast mascara! Den har även fått bra recensioner på Kicks hemsida, så det är inte bara jag som tycker så :)

  Den är skonsam mot huden och faktiskt 100% ekologisk (!) och innehåller arktiskt linfröextrakt som bidrar till att lugna den känsliga huden runt ögat. Passar personer med känslig hud och även linsbärare.

  Innehåller inga färgämnen, etylalkohol, formaldehydfrigörare, doftämnen eller mineraloljor.

  Fukta en bomullsrondell med remover. Håll bomullsrondellen en stund mot ögonlocket (så att sminket hinner lösa upp sig) och torka sedan bort sminket. Då får du bort allting utan att behöva gnugga!

  - Annons -

  Det enda viktiga med denna är att man inte får glömma bort att skaka flaskan före varje användning. Den är nämligen tvåfasig med en del rengöringsfas och en vattenfas, som måste blandas för att fungera. Det är samma princip som att olja flyter på vatten.

  lumene-waterprof-makeup-remover

   

  Den ser ganska stor ut på bilden eftersom man inte har någonting bredvid att jämföra med, men en flaska är 100 ml och kostar 79 kr.

  Tummen upp!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish