Youngblood Incredible Wear Gel Liner

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag har satt Youngbloods gel eyeliner ”Incredible Wear Gel Liner” på prov, och jag ger den både plus och minus faktiskt!

  Det är en vattenfast eyeliner som innehåller icke-irriterande ingredienser som tex:
  *Lecitin, en mjukgörande ingrediens, somåterfuktar huden.
  * Järnoxider, ger en vacker och rik färg.
  * Methicone, kiselsyra, som ger en silkesmjuk och jämn påföring.
  * E-vitamin, en antioxidant, som hjälper till att skydda huden.

  Det jag gillar är först och främst hållbarheten, letar ni efter en eyeliner som både är gnuggsäker och vattenfast så har ni svaret här! :) Den sitter superbra!

  Men den är tyvärr ganska svårapplicerad eftersom den är så torr i konsistensen, nästan så jag tror att just min inte riktigt har haft en sluten förpackning och torkat lite? När jag läser recensioner om den så förklarar många konsistensen som otroligt mjuk och nästan lite som en mousse, och det är absolut inte min!

  Det är väldigt svårt att få en skarp och fin linje med en torr eyeliner, och det tar tid att få den snygg.

  - Annons -

  Jag har nyansen Midnight Sea som är en mörkblå färg, jag tycker dock att den är lite mörkt gråblå och inte lika blå som jag hade hoppats på. Men är det så att jag har fått ett dåligt exemplar så kan det förklara färgen också, en produkt är ju mer färgstark om den är fräsch.

  Eyelinern kostar 269 kr på exempelvis HÄR, och är det så att konsistensen ska vara som min är så är det absolut inte värt pengarna, jag kommer inte använda min igen. Jag ska försöka kolla upp det.

  Men är det min som är dålig och konsistensen är så krämig som det står i produktbeskrivningen så kan jag absolut rekommendera den, det är mycket produkt för pengarna och är man ute efter en eyeliner som håller vått och torrt så är den här toppenbra!

  Kom i sådana fall ihåg att stänga locket direkt efter användning, så att den inte blir som min :)

  Jag fick ett hyfsat resultat till slut, men det tog lite tid!

  Någon av er som testat denna och kan bidra med mer info? :)

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish