Yves Rocher Adventskalender 2017

- Annons -

Jag har fått världens mysigaste pressutskick – en julkalender från Yves Rocher! :)

Julkalendern har stäppat upp i kvalitén efter förra året måste jag säga. I år är alla produkter i fina tygpåsar, till skillnad från förra årets papperspåsar, och alla småpåsar kommer i en fin stor tygpåse så det är en jättegullig present om man vill köpa den för att ge bort till någon.

I kitet får man 24 påsar med produkter i full size, ett fint snöre och klädnypor i trä. Så man kan välja helt själv hur man vill ha kalendern, om man sätter upp dom på en vägg, har dom i en fin korg eller kanske ställer dom snyggt på en hylla. Så bra!

Det finns två inspirationsbilder på hur man kan sätta upp almanackan på Yves Rochers hemsida också :) Jag har inte bestämt exakt hur jag ska ha den än, men tror att jag hänger upp den på väggen i mitt sminkrum.

- Annons -

Jag kommer nog spara påsarna och göra en egen julkalender till Miska nästa år! ♥

Jag har inte öppnat och tjuvtittat på innehållet än (känns ju olagligt haha) men uppdaterar er kanske mer under december. Däremot har jag känt och klämt på alla och när jag fotade så såg jag igenom en hel del haha, så jag kan med stor säkerhet ändå berätta att det är många stora produkter, både smink men framför allt mycket hudvård och som ni ser på bilden nedan så står de flesta produkterna av sig själv och är lika stora som påsarna är:

Julkalendern finns att köpa online här (adlink). Den kostar 799 kronor och innehåller ett värde på 2112 kronor!

Kram på er :)

- Annons -
Föregående artikelHöstmakeup steg för steg
Nästa artikelMultipurpose powder spray
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish