Yves Rocher Repair Balm

  - Annons -

  Jag vet att det inte bara är jag som blir en vintertorris den här tiden på året, och värre kommer det bli!

  Benen blir torra först, men sedan märker jag av resten av kroppen också. Och på hela kroppen kanske man inte vill ha den fetaste krämen med 70 % fett direkt, utan en väldoftande lite lättare lotion som går in i huden lite snabbare.

  Min favorit har blivit Yves Rocher’s Repair Balm (149kr)! Den doftar jättegott, ingen stark parfymdoft utan mer bara väldigt fräscht.

  Konsistensen påminner om en body butter, och den går ganska snabbt in i huden utan att kännas kladdig. Den är fetare än en vanlig lotion och är till för extra torr hy.

  Perfekt i dessa tider!

  - Annons -

  “Snabb hjälp mot riktigt torr och sprucken hud – en fyllig balsam med ekologiskt sheasmör som ger intensiv näring och verkar reparerande. Huden lugnas, återfuktas på djupet och känns som ny.

  Sheasmöret från Mali är resultatetav ett unikt äventyr som sammanför Yves Rocher med viktiga samarbetspartners och lokala grupper på Mali. Tillsammans har de utvecklat en serie med ekologiskt sheasmör utvunnet genom helt spårbara och öppna, hållbara produktionsmetoder.”

  (Text lånad från Yves Rocher’s hemsida)

  Tummen upp säger jag! :)

  - Annons -
  Föregående artikelZara Larsson – Tutorial
  Nästa artikelBronsig sotning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish