Yves Rocher sommarkajalpennor

- Annons -

I förrgår gjorde jag en sminkning med Yves Rochers Limited Edition kajalpennor som jag applicerade runt hela ögat och längs vattenlinjen.

Och efter att ha haft den sminkningen hela dagen och kvällen, så kan jag nu ge min recension! :)

yves-rocher-kajalpenna-recension

Färgerna
Jag har den gula, blåa och turkosa pennan (finns även en brun) och de är otroligt pigmentrika och täckande! Färgerna blir precis lika fina och intenstiva på huden som de ser ut innan applicering.

Applicering
Jag föredrar egentligen smala pennor, dessa är ganska tjocka, men det går bra att måla ändå då konsistensen är ganska krämig och glider på lätt på huden. Man kan antingen göra en skarp linje, eller tona ut med en borste för en mer sotat look.

- Annons -

Hållbarhet
Kajalpennorna billiga och inte vattenfasta, vilket fick mig att dra slutsatsen att hållbarheten skulle vara sådär. Men det var dömande av mig! Konsistensen är krämig direkt efter applicering, men torkar snart efter och då är färgen i princip gnuggsäker. Som sagt så är dom inte vattenfasta så dom håller inte om man t.ex. gråter, men även på vattenlinjen var en hel del färg kvar på kvällen när jag skulle tvätta av sminket trots att jag hade väldigt känsliga och tåriga ögon den dagen (mina ögon gillar inte blåsväder). Så jag ger hållbarheten en tumme upp!

IMG_9919_111

Med andra ord kan jag verkligen rekommendera dessa kajalpennor nu i sommar, färgerna är så snygga till en solbrun hy! Pennorna säljs mellan maj och september.

Kram!

 

- Annons -
Föregående artikelBehind the scenes -Bildbomb
Nästa artikelMidnight sun
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish