Yves Rocher Utjämnande foundationcrème

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Här kommer ännu en recension på en av produkterna från Yves Rocher som jag skrev om i måndags!

  Denna gång är det Yves Rocher Utjämnande foundationcrème jag tänkte visa. Och som vanligt har jag valt en för mörk nyans, suck. Det kommer bli kul i vår när första brännan kommer, då kommer jag ha hur mycket foundations som helst :)

  200.Beige ljus  är nyansen jag har, och det är den näst ljusaste. Jag tänkte, jag är ju inte lika blek som många andra är, så den ljusaste kan vara för ljus och då kommer jag aldrig kunna använda den. Jag blir ju inte blekare. Men råkar den näst ljusaste vara för mörk så kan jag ha den i början av sommaren – och det var så det blev.

  17241

  Resultatet är jag mycket nöjd med!

  - Annons -

  Konsistensen är dryg och “tjock” utan att bli fet eller tung på huden, den täcker jättebra och ger ett jämnt och fint resultat. Är man van vid tunna flytande foundations så får man nog jobba lite mer med denna, men när man får till det så blir det ett toppenbra resultat!

  Verkligen prisvärd också för bara 139kr, då det faktiskt är ganska mycket i burken också!

  Den innehåller vårdande tistelolja, och är därför en jättebra produkt för er med torr hy. Men ett lager puder kan nog vara bra, då den inte ger ett direkt matt resultat.

  O.B.S. Jag rekommenderar den inte för er som inte gillar starka dofter, denna doftar nämligen jättestarkt! Inte äckligt, men starkt. Till och med min rougeborste har fått den doften, trots att jag applicerade rougen efter puder. Det är även många som nämner det i alla recensioner på sidan, så det är inte bara min näsa som är känslig.

  yves-rocher-foundationcreme-recension-1

  IMG_1646_111 IMG_1672_111

   

  Någon av er som testat denna? Vad tyckte ni? :)

  - Annons -
  Föregående artikelPêche – Perfekta vardagsläppar
  Nästa artikelFredagssotning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish