Jag fick hem brösttejp från byebra.se för ett tag sedan, och det är en produkt som jag faktiskt aldrig har testat förut.

Nipple covers är någonting jag ofta använder faktiskt, men brösttejp som även ska lyfta upp dom har jag inte känt behovet av om jag ska vara ärlig – men nu när jag har testat det och märker skillnaden så är jag faktiskt fast!

Det finns lite olika varianter men jag har testat detta paket som kostar 199 kr och innehåller nipple covers i silke och brösttejp för 4 användningar (8 av varje med andra ord), samt är i storlek a/c-kupa.

IMG_7433_111

1. Hållbarheten
Jag tänkte börja med att ge två STORA tummar upp för hållbarheten, det var verkligen över förväntan! I lördags så fixade jag mig på förmiddagen innan jag åkte till Stockholm, sedan dansade jag mig svettig i flera timmar, sov med tejpen och på eftermiddagen på söndagen så badade jag med den också. När jag kom hem på kvällen så tog jag bort tejpen och den satt precis lika bra som när jag satte fast den!

2. Applicering
Jag tycker det var superenkelt att sätta fast tejpen och lyfta upp brösten, det medföljer en enkel beskrivning och det går snabbt att göra. Inga konstigheter alls!

3. Resultat
Både applicering och hållbarheten har som sagt fått klart godkänt av mig, och själva resultatet är jag också galet nöjd med! Tejpen är genomskinlig så även om man har en urringad tröja så syns det inte mycket alls om tröjan råkar hamna lite på sniskan. Brösten får en fin form och tejpen är lätt att ta bort. Man är lite klistrig efteråt men det är småpotatis tycker jag.

Jag har inte så stora bröst och dom behöver inte direkt lyftas upp så mycket om jag ska vara ärlig, dom är ganska perfekta höhö ;) Men det jag gillade med tejpen förutom en liten finslipning på formen, är att dom känns mer fasta så om man går i trappor och liknande så guppar dom inte sådär jobbigt utan det känns som om man har en vanlig bh på sig!

Jag har testat plåster istället för nipple covers förut men huden är så tunn där så jag blir ofta röd och irriterad efteråt av det. Men detta märkte jag inte alls av med dessa, och då hade jag det ändå på mig mycket längre än vad som säkert rekommenderas! Klistret är med andra ord ganska milt mot huden.

IMG_7428_111

Det finns markeringar som visar hur man ska klippa tejpen beroende på storlekar – superbra!

IMG_7413_111

Ett plus för att klistret bara sitter på sidorna av nipple-covern och inte i mitten, tycker det är så obehagligt att dra av dom annars!

IMG_7450_111

Det finns som sagt olika paket som skiljer sig lite från varandra, bland annat olika storlekar och antal. I mitt paket är allting engångs-grejer men det finns silikon-nipplecovers också som får att återanvända. Även dom har bara klister på sidorna vilket jag gillar, så dom är jag sugen på att testa också!

Med andra ord – Effektiv brösttejp som funkar galant och sitter som berget trots svett och bad! Jag är supernöjd! :)

4 KOMMENTARER

  1. Jag fick hem mitt smink idag, Annikas favoritskugga. Nu ska det sminkas! Har gått utan smink hela sommaren pga lathet. Men nu fick jag en liten energipuff! Gulligt med en personlig hälsning, det uppskattas! Ha de bra!

  2. jag har använt både vanliga och silikon nipple-covers förut för några år sen, fungerar hur bra som helst =) tror jag köpte mina på H&M =) men dom där som lyfter har jag aldrig provat, måste nästan köpa såna =)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here