Mitt bloggrum börjar växa fram!

  - Annons -

  Både igår och idag har jag och Miska haft heldagar i nya salongen, man kan inte ana hur lång tid det tar att skruva ihop möbler, plocka upp produkter, och då och då städa undan allt kaos man skapar medan man håller på ;)

  Jag glömde min datamus där idag så jag orkar inte sätta mig och gå igenom bilderna på sminkningen jag har gjort, det är så meckigt utan mus. Men jag har flyttat allt smink och mina fotogrejer till nya stället nu så jag kommer jobba där varje dag från och med nu, så imorgon åker jag in till Uppsala igen och då ska ni få mer sminkuppdatering!

  Istället tänkte jag bjuda på några bilder från dagen :)

  IMG_4902_111

  Jag har konstaterat en sak, jag och omonterade IKEA-möbler går inte riktigt ihop haha.

  IMG_4894_111

  - Annons -

  Miska är dock kung på att bygga ihop möbler, snart klara med den biten!

  IMG_4908_111

  En liten sneak peak från mitt bloggrum :) Men ska försöka få till så att blixtarna kanske kan vara bakom skrivbordet, så att jag kan fota steg för steg-sminkningar utan att behöva gå till foto-hörnan hela tiden. Vore så skönt!

  Och så här flashiga ser mina två stora fönster i bloggrummet ut från utsidan:

  IMG_4924_111

  Skare va så skare ;)

  Om exakt en vecka har jag precis kommit hem från den första “riktiga” arbetsdagen på Creative Makeup By Her, premiären är nästa fredag och det ska bli såå roligt!!

  Men jag fick en chock igår måste jag erkänna. Det hela har känts så overkligt så länge, jag har jobbat ensam i lägenheten i två år och går plötsligt från det till AB med anställda och en lokal som är dubbelt så stor som de flesta rutinerade salongerna. Men den delen har jag tänkt på mycket och är ganska van vid den tanken nu, men det som slog mig igår när vi började köra in mina sminkgrejer och mitt lager var snarare att jag kommer sluta jobba hemma.

  Nu är sminkspegeln borta, sminkbyrån är nästan helt tom, mina fotogrejer som tog upp halva vardagsrummet/sovrummet står inte i vägen mer och jag kommer inte längre kunna jobba i trosor och ett fult gammalt linne haha. Jag kommer njuta till fullo av att lägenheten blir enbart ett hem, och att jag har världens bästa jobb att gå till, men jag känner mig lite vilsen och typ, chockad, över att det här verkligen händer nu :)

  Nåväl, lite kvällsbabbel sådär en fredag. Nu ska jag gå och lägga mig, vi hörs imorgon ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish