30% julrea på gloMinerals

  - Annons -

  Ni som bor i närheten av Uppsala kan kika förbi vår butik och ta del av julrean som vi just nu har på gloMinerals! Hela 30% rabatt på utvalda produkter! :)

  IMG_0401_111

  Bland annat på kiten “Smokey eye kit” och “Brow collection” som är jättebra julklappar!

  Smokey eye kit finns i två varianter, en med bruna jordnära toner och en som är perfekt för en snygg svart sotning. Som ni ser på bilden ovan :)

  Brow collection innehåller ögonbrynsprodukter för att både forma och fylla i en snygg form – pincett, snedställd sminkpensel, brynborste, palett med brynskuggor och brynvax, och även mallar om man vill ha lite hjälp på traven med formen. Kommer i en fin liten väska. Ni ser kitet på bilden längst ner i inlägget.

  - Annons -

  IMG_0411_111

  Även dessa underbara läppglans! Min personliga favorit är nyansen Beloved från gloLiquid Lips, den syns inte på bilden men det är verkligen ursnygg! Och gloGloss i nyansen Rose Gold, också underbar :)

  IMG_0433_111

  Och även 30% på ALLA ögonskuggor och rouger! På bilden ser ni alla testers, försäljningsskuggorna är mycket sötare och finare, men dom står på sidan av bordet :)

  Här om dagen fick vi in alla nyheter från gloMinerals också, och de kommer in till webshopen inom kort, förhoppningsvis redan imorgon. Det är såå bra produkter!

  Nu ska jag däcka i sängen. Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Hej!
   Kan du inte köra samma kampanjer on-line som i Uppsalabutiken, pleeease! Alltid lika kul att titta på det du lägger ut. Du är så himla duktig, både på att sminka och på att förklara. Ha det bäst!

   • Jaa, tanken är att det ska vara lite lika men eftersom jag inte har dessa produkter i webshopen så blev det inte så denna gång tyvärr. Jag håller på att gå igenom gloMineralssortimentet här (de har såå många produkter) och just dessa produkter som vi rear ut kommer vi inte fortsätta att sälja, det är därför dom inte finns i webshopen heller :)

  2. Smokey eye kit är den paletten som oftast åker fram här :-) Perfekta vardagsnyanser! Ögonbrynspenseln som ingår i eye Brow kittet är jättebra! Perfekt borst som är lagom hård och liten :-) Gillas!! Toppen också att man får wax och en highlight med i kittet.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish