3D tatuering blonda ögonbryn

  - Annons -

  En av de vanligaste frågorna från personer som ska tatuera ögonbrynen, är om det blir snyggt även om man har blont hår och vill ha ljusa ögonbryn. Och svaret är absolut!

  Förra veckan hade Annika en blond kund som jag fotade i min fotostudio för att kunna visa er :) Bilderna är tagna direkt efter behandlingen, men resultatet blir ljusare efter läkning.

  Kunden hade fyllt i sina ögonbryn med penna själv innan hon kom, hon tog bussen hit och ville inte vara helt osminkad, ett problem hon slipper hädan efter! :) Man tar bort ev. smink på brynen innan behandlingen, men jag fotade två före-bilder för att det är lite kul att se skillnaden – en med osminkade bryn, och en sminkad innan vi gjorde rent!

  permanent-makeup-ögonbryn-blond

  Snyggt va? :) Glesa ljusa hårstrån själv, och ändå blir resultatet så naturligt.

  - Annons -

  före-efter-blonda-ögonbryn-permanent-makeup

  Och så här såg ögonbrynen ut när hon kom, då hon sminkat sig tidigare hemma:

  tatuera-blonda-ögonbryn-före-efter

  Skillnad va? :) Permanent makeup är inte bara bra om man har glesa bryn eller inte har tid att sminka sig, utan blir också mer naturligt än smink om man tycker det är svårt att göra en fin, symmetrisk form.

  Ni har sagt förut att ni gillar inlägg om permanent makeup, så jag fortsätter sticka in det då och då. Hoppas ni fortsätter tycka om det! :)

  Läs mer om permanent makeup och boka tid på Creativemakeup.se!

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

   • 5700 kronor, och ett återbesök ingår i det priset. Sen när man ska fylla i så kostar det inte lika mycket (vilket vanligtvis görs med 1-3 års mellanrum) men ju mer som är kvar av formen när man bokar ifyllnad, desto billigare blir det eftersom det går på timpris. Kram!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish