Benefit Dew the Hoola

  - Annons -

  I mitt inlägg “Sminka bort vintern!” så hade jag grundat med en produkt som jag bara nämnde i förbifarten, men nu tänkte jag ge er en riktig recension på den!

  Benefit Dew the Hoola är produkten jag pratar om – en bronzergel eller “en-dags-brun utan sol” för ansiktet som gör huden solbrun för dagen. Jag fick den i goodebagen på ett pressevent med Sephora, det finns en likadan gel fast för kroppen också som jag fick testa på eventet, och av det lilla jag kunde bedöma då (hade på ena armen) var att jag verkligen kan rekommendera den också :)

  IMG_8612_111

  “Benefit Dew the Hoola Soft Matte Liquid Bronzer for face” är alltså en brun gel som kommer i världens sötaste förpackning (!) och är till för att få mer färg i ansiktet.

  Den ger brun utan sol-effekt och gör din hy brunare, men reagerar inte med dina döda hudceller som vanlig brun utan sol gör, utan är mer som en sminkprodukt och tvättas enkelt bort på kvällen.

  - Annons -

  Bra antingen som komplement till Hoola Zero Tanlines (samma slags produkt fast för kroppen), men även att köpa ensam om man nu på vintern är så påklädd ändå att det räcker att ha i ansiktet och på halsen utan att det ser knasigt ut då resten av kroppen täcks med kläder.

  “Kan man inte bara ha en för mörk foundation?” tänker ni kanske, men denna kladdar inte av sig på kläderna, är lättare att applicera, och går att använda även om man ska se helt osminkad ut då den inte ger någon täckning alls. Så det är inte samma sak som en för mörk foundation :)

  IMG_8616_111

  IMG_8620_111

  Bronzergelen kommer i en praktisk pumpflaska, som är enkel när man ska applicera i ansiktet och ner på halsen – bara att ta en klick och smörja in som vanlig dagkräm!

  Hoola Zero Tanlines som är för kroppen har en svamp i sig som man gnuggar in krämen i huden med, vilket gör det enklare att få en jämn färg på stora områden. Men på mindre områden så funkar det jättebra att smörja med bara händerna.

  benefit-dew-the-hoola

  Här ser ni före- och efter och jag har smort in både ansikte, hals, dekolletage och överdelen av armarna. Men ska man använda den ofta så bör man skaffa den för kroppen om man ska smörja in mer än ansikte och hals, det kändes som att jag använda onödigt stor del av den lilla flaskan för bara en dag :)

  Applicering
  Jag tycker att den är väldigt lätt att applicera, den torkar in ganska snabbt vilket gör att man måste vara ganska så snabb för att få det jämnt, men hade den torkat långsamt så hade det nog känts jobbigt när man vill klä på sig direkt så jag tycker ändå att det är väldigt positivt.

  Färg
  Färgen blir jämn och nyansen blir väldigt fin och naturlig! Jag tyckte direkt efteråt att jag ev. kanske såg lite orangebrun ut, men när den gått in i huden ordentligt så såg det riktigt fint ut efter bara någon minut.

  Känsla
  Huden blir silkeslen och härlig! Inte alls kladdig, blank, fet, torr eller någonting sådant. Utan bara len och fräsch!

  - Annons -

  Doft
  Den doftar somrigt och gott, lite tropiskt.

  Resultat
  Jag är riktigt nöjd med den här, och skulle vilja ha den för kroppen också! Perfekt i vår när man vill kunna gå med bara ben och lätta outfits utan att känna sig blek och glåmig. Kanske jobbigt att behöva använda varje dag, men perfekt de dagarna man vill vara lite extra fräsch eller om man ska på fest och inte vill riskera brun utan sol-olyckor.

  Jag frågade Jeanette och Sandra i butiken om dom såg någon skillnad på mig, Jeanette såg direkt att jag såg brun ut men Sandra gissade på helt fel saker – vilket betyder att resultatet är väldigt naturligt :)

  Hållbarhet
  Färgen håller sig fin hela dagen, och när man tvättar ansiktet så försvinner den helt. Den kladdar inte heller av sig på kläderna, fast jag haft den till en vit tröja med polokrage :)

  IMG_1068_111Tummen upp säger jag!

  Jag är lite osäker på vad den kostar på Sephora om jag ska vara ärlig, men £22.50 kostar den på Benefitcosmetics.com, men lanseras först den 12:e mars.

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Föregående artikel3D tatuering blonda ögonbryn
  Nästa artikelMakiash
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish