Makiash

  - Annons -

  Här om veckan fick jag ett trevlig pressutskick från Makiash, som jag tänkte visa er då jag tycker väldigt mycket om deras produkter som jag testat tidigare! :)

  IMG_1626_111

  IMG_1635_111

  Läppglanset, concealern och ögonskuggorna har jag inte testat tidigare, men pennan (fast jag har testat deras glittriga pennor), pudret och mascaran har jag testat och gillar allihop!

  Pudret är jättebra att fixera foundation med, och det är riktigt härligt att applicera! Jag har aldrig känt så med något annat puder men det här pudret känns fuktigt i ansiktet när man applicerar det, fast det är helt torrt! Jättemärklig, men skön, känsla :)

  - Annons -

  Mascaran är också väldigt bra, minns inte i exakt detalj vad jag tyckte om den och hittar ingen gammal recension i arkivet, men jag tycker att den ger väldigt fina fransar och är betydligt lättare att applicera än man kan tro när man tittar på borsten. Borsten är en klassisk borste som jag tänker “den här kommer jag inte gilla” för den ser nästan lite rufsig ut. Men jag gillar den! :)

  Kajalpennan jag har testat är deras smokey-serie och den var både lättapplicerad, hållbar (även utan ögonskuggsprimer) och framför allt galet snygg!

  IMG_3318_111

  Här är en sminkning jag gjorde i september 2014 med Makiash glittriga smokey eye penna över hela ögonlocket, det är alltså ingen ögonskugga här utan bara en glittrig kajalpenna :)

  IMG_1649_111

  Här ser ni en swatch på concealer-trion jag fick i paketet. Det är en av deras bästsäljare och det är bra med olika nyanser för då kan man blanda en som är perfekt, samt använda på olika delar av ansiktet. Men är man så ljus som mig så har man nog bara användning för den ljusaste, så då är en trio-palett lite onödig kanske.

  Alla produkter hittar ni på Makiash.com och det går att handla online.

  Är det någon produkt ni vill se en utförlig recension på inom kort? :) Eller en sminkning med ögonskuggorna kanske? Kom med förslag om ni är sugna på något speciellt!

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish