Applicera Pixi Illuminating Tint & Conceal

  - Annons -

  ”Hej Helena! Jag har läst dina inlägg om Pixis färgade dagkräm + concealer och funderar på att köpa hem en sån! Ditt senaste inlägg ”naturlig bassminkning” innehöll jättebra info och wow vilka bilder på Frida! Önskar dock ett inlägg där du inte bara visar före- och efter utan även hur resultatet mellan, hur det ser ut efter bara dagkräm. Kan du lägga ut det så blir jag jätteglad!”

  Absolut! :)

  Och ni som missat inlägget ”Naturlig bassminkning” kan klicka in er på det och läsa om allt från nyansval till applicering och se bilder där jag sminkat Frida som har både har blemmor hon vill sminka bort, samt fräknar som gärna får lysa igenom :) Och då är den här produkten perfekt!

  IMG_1469_111

  Pixi Illuminating Tint & Conceal är en härlig multifunktionell produkt som fungerar som en färgad dagkräm, solskydd samt concealer och ger en naturlig täckning full med lyster!

  - Annons -

  Den färgade dagkrämen innehåller bland annat:
  Extrakt från ginseng – Har anti age-egenskaper och jämnar ut hudtonen.
  Extrakt från ginkgo – Antiinflammatorisk, lugnande och dämpar rödhet i huden.
  Extrakt från romersk kamomill – Antiinflammatorisk, sårläkande och lugnande.
  Extrakt från Kamelia oleifera – Återfuktar huden och gör den mjuk.

  Concealern innehåller bland annat aloe vera, Vitamin E och Vitamin C som vårdar och återfuktar huden.

  IMG_1471_111

  Skruvar man bort korken så är det en vanlig tub-förpackning med färgad, lystergivande dagkräm som ger en väldigt lätt täckning. Och i korken du skruvat bort finns en concealer som du enkelt kan dutta på på områden som behöver mer täckning. Supersmart!

  pixi-tint-&-conceal-före-mellan-efter

  Här ser ni resultatet stegvis på min kind, först osminkad, sen med dagkrämen och till sist trollas finnarna bort med concealern också.

  IMG_1522_111

  1. Rengör ansiktet och smörj in dig med den färgade dagkrämen.

  IMG_1528_111

  2. Dutta på concealer på de områden som du vill täcka lite extra. Formulan är otroligt mjuk och len, och glider på lätt som en plätt på huden samtidigt som den ger superbra täckning.

  - Annons -

  IMG_1536_111

  3. Sprid ut concealerfärgen genom att dutta med fingertoppen.

  IMG_1553_111

  Sen är det klart! Fint både om man är sminkad, och om man är ”osminkad”.

  Om man täcker huden mer än så här så brukar man kunna se lite platt ut i ansiktet, och då behöver man contouring, rouge, bryn o.s.v. för att inte se ut som ett spöke. Men men den här basen från Pixi så hamnar man precis vid en gräns tycker jag, att man är superfin även om man slutar sminka här och inte gör någonting mer alls :) Osminkat sminkad!

  Men nu tror jag nog att jag har fått med allt som går att säga om denna, om ni läser mina senaste inlägg om den. Men har ni några frågor så är det som vanlig bara att kommentera så svarar jag så fort som möjligt.

  Kram! ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish