L’Oréal Paris Color Riche La Palette Lips

  - Annons -

  I veckan lanserar L’Oréal Paris två superfina läppstiftpaletter! Color Riche La Palette Lips kommer ut i två olika färgskalor, en i röda toner och en i nude-toner (både ljusa och lite mörkare).

  Perfekt för att ha många läppstift och möjlighet att variera samtidigt som det tar liten plats i sminkväskan, eller om man vill blanda färger och göra antingen en egen blandning eller snygga ombréläppar.

  IMG_1716_111

  Paletten innehåller både stor spegel och en liten platt pensel som ger bra precision (viktigt för att få fina konturer) så den är jättebra att ha i väskan och man kan enkelt bättra på utan att behöva gå till badrummet eller ha en kladdig pensel i necessären.

  Konsistensen är väldigt krämig och len på läpparna, inte alls kladdig eller jobbig utan läpparna blir riktigt mjuka och man glömmer snabbt bort att man ens har någonting på läpparna.

  - Annons -

  Hållbarheten är ungefär som vanliga läppstift, det håller bra men behöver bättras på när man äter och dricker.

  Doften är som “klassiska läppstift” brukar dofta, ingen speciell doft utan det doftar typ, läppstift :)

  IMG_1611_111

  Supersnygga guldiga paletter, känns riktigt lyxiga och fina!

  IMG_1616_111

  Fina va? :)

  När blixtarna slår på den röda paletten så ser de översta nyanserna lite korallrosa ut, men om ni tittar på reflektionen i spegeln på den röda paletten så ser ni tydligare hur de röda nyanserna ser ut i verkligheten – mer klarröda.

  IMG_1623_111

  Här ser ni färgerna, och jag tycker att dom blir ungefär likadana på läpparna som dom ser ut i paletten.

  Red-paletten innehåller nyanser från klarröd och knallig till brunröd och lite mörkare. Perfekt för oss som älskar röda läppar men ändå vill variera oss!

  - Annons -

  Nude-paletten innehåller en ljus nudefärg, några “läppfärgs-färger” och även en mörkare nudefärg som går mer åt det bruna hållet och är snygg på alla men blir en fin nude-ton på er med mörkare hudton.

  Jag tycker att färgerna känns genomtänkta och riktigt bra!

  IMG_1688_111

  Här ser ni den 4:e nyansen uppifrån på nude-paletten, en riktig Helena-nyans! Man får en fin färg på läpparna utan att det känns knalligt åt något håll utan passar till precis alls.

  IMG_1705_111

  Två stora tummar upp säger jag!

  Paletterna lanseras som sagt denna vecka, och kostar 229 kronor.

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish