Airbrush-utbildning

  - Annons -

  Hej på er!

  Klockan är redan halv 12 och jag sitter fortfarande i mjukisbyxor och dricker kaffe. Jag tog en sovmorgon till 9 i morse och har sedan dess tagit igen alla mail, beställningar och liknande som jag inte hann med igår då jag var i Stockholm hela dagen!

  Jag var så märkligt trött igår, som om jag aldrig vaknade helt och i slutet av dagen så gick jag på ”överlevnadsenergi” haha. Undrar om jag håller på att bli sjuk kanske. Men det har jag inte tid med :)

  Men dagen blev oerhört lyckad ändå! Jag hade Frida med mig som modell på airbrush-utbildningen så jag hade sällskap från morgon till kväll och till och med på resvägen. Det blev ett antal övertrötta skrattanfall på tåget hem kan jag säga ;)

  IMG_6252_111

  - Annons -

  Min första bas (foundation & concealer) helt gjord med airbrush! Hon blev lite översminkad haha, men det är inte så lätt som det ser ut när man testar första gången.

  Men principen är oerhört enkel så man lär sig snabbt och när man väl har fått in tekniken så kommer det gå supersnabbt att göra sminkningar, främst när man gör sminkjobb som makeupartist där man ofta har flera personer som ska bli klara inom en kort tid :)

  IMG_6262_111 IMG_6267_111 IMG_6273_111_11

  Efter utbildningen så hann vi precis äta lite mat och sedan var det dags för ett typ möte/mingelgrejs med Blogfame där jag träffade flera intressanta annonsörer!

  Jag älskar när företag inser värdet av marknadsföring hos bloggare, ordet ”bloggare” har ofta en negativ klang hos många men jag ser ingen större skillnad på en blogg och en tidning. Förutom att bloggar har ännu mer positivt att ge (i alla fall min blogg) som är mer personlig, 100% ärlig och svarar på frågor till skillnad från en tidning. Eller vad säger ni? :)

  Nu ska jag ta mig i kragen, slå på Fredagspodden och testa att airbrusha mig själv för första gången!

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish