Alla nyanser av Paese Lipstick med arganolja!

- Annons -

Hej på er fina ni!

Pjuuh vilken dag jag har haft! Jag har haft såå många bokningar på Creative Make Up, jätteroligt! Och inte är jag klar än heller :)

Hur som helst så tänkte jag bara kika in här och berätta för er att jag har tagit in fler nyanser av Paeses underbara läppstift med arganolja! Eller fler och fler, jag har nu ALLA 20 nyanser! :)

lipstick-with-argan-oil

Läppstiften är pigmentrika, hållbara och vårdande! De har fått 7 stycken recensioner i min webshop också och alla är 5-stjärniga! Ni kan läsa dom här!

- Annons -

Stiften innehåller ca 85% naturliga ingredienser, och har dessutom anti age-effekt som reparerar skadade celler och reducerar rynkor och fina linjer. Arganolja innehåller Vitamin E, antioxidanter och Omega 6 som vårdar och skyddar huden. Perfekt för personer som lätt får torra läppar!

Dessutom kostar läppstiften bara 79 kronor! :)

paese-lipstick

Här är alla nyanser! Nyanskartan är något missvisande enligt mig så jag målade alla på handen också:

IMG_0189_111

Nyanserna är i samma ordning som bilden ovanför!

En lite halvtråkig swatch kanske, min tanke är att fota alla läpprodukter på läpparna så att det både är lättare och roligare för er att se de olika färgerna. Men det kommer ta ganska lång tid, för eftersom dessa läppstift är så pigmentrika så kan man inte så lätt bara fota, torka av och applicera nytt 20 gånger efter varandra. Men jag jobbar på det ;)

Hoppas ni får en underbar torsdagkväll! ♥

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

6 KOMMENTARER

  1. Jag är speciellt nyfiken på 14, 25 och 40! Om du nu ser denna kommentaren, eftersom du skrev inlägget för ett tag sedan, hade det varit kul att få se dem på! När du hinner alltså, ingen panik!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish