Sheer Cover Tutorial

  - Annons -

  Januari är snart slut och för många av oss börjar det synas på huden att det har varit vinter väldigt länge.

  I samarbete med Sheer Cover så tänkte jag nu därför visa er hur man kan råda bot på en trött och vinterglåmig hy med hjälp av deras bas-produkter!

  sheer-cover-foundation-före-efter

  Lite skillnad va? :)

  Ett tips redan innan du sminkar dig är att göra en “ansiktsbastu” och sedan peela ansiktet, för försvinner de döda hudcellerna så kommer din naturliga lyster fram mycket mer! Koka upp en kastrull med vatten, ha ansiktet över ångorna en stund och exfoliera sedan huden med en ansiktspeeling.

  - Annons -

  IMG_9886_111

  Jag har använt concealer, foundation, solpuder och sminkborstar från Sheer Cover och ni hittar alla produkter på deras hemsida!

  IMG_0001_1111

  1. Börja med att ljusa upp huden under ögonen med concealern, och gärna även litegrann under ögonbrynet.

  2. I concealerpaletten finns även en vit highlighterkräm, applicera den vid amorbågen på läpparna och i ögonvrån.

  Dessa två steg får dig att se piggare ut, och highlighterkrämen ger även en fin lyster som kommer att lysa igenom din foundation sen! Det viktiga är att applicera väldigt tunt av krämerna och gärna låta de torka lite innan du fortsätter med din torra foundation.

  IMG_0007_111

  3. Applicera mineralfoundationen i hela ansiktet, och jobba in den ordentligt i huden så att du buffrar in den i porern och ojämnheter – då får du ett mer naturligt resultat och behöver inte lika mycket av produkten.

  IMG_0012_1_111

  4. För att få tillbaka formen i ansiktet efter att ha lagt en heltäckande bas så är deras bronzing-palett jättebra. Applicera den mörkare skuggan i ansiktets djupa delar så som under kindbenet, sidorna av näsan, sidorna av hakan, tinningarna och upp lite mot pannan.

  - Annons -

  Paletten innehåller även en ljus skugga som man kan använda som extra highlighter om det behövs, använd då en lite mindre borste så att du inte råkar få med av den bruna skuggan. Applicera t.ex längs näsbenet, på kindbenens högsta punkt och mitt på hakan.

  IMG_0021_111

  Sen är du klar! :)

  Inlägget är sponsrat av Sheer Cover. 

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish