Nyhet + påfyllning av Sanctum!

- Annons -

Nu har jag fått hem min efterlängtade Sanctumbeställning och därmed också en av de mest efterfrågade produkterna i webshopen – punktbehandlingskrämen Sanctum On The Spot!

sanctum_on the spot - kopia

On The Spot är en ekologisk punktbehandlingskräm för blemmor med 100% naturliga ingredienser varav 86% är ekologiskt certifierade. Perfekt för fet hy och även personer med stressfinnar. Krämen lugnar irriterad hud och snabbar på läkningsprocessen. Både jag och Miska använder On The Spot och tycker att den funkar hur bra som helst! 

Framför allt är den räddaren i nöden för onda och irriterade ”inombordsfinnar”. Huden blir lugnare och finnarna försvinner snabbare. Används vid behov direkt på det område som behövs, inte i hela ansiktet.

Egenskaper och fördelar:
Tea treeolja –  Lugnande, antibakteriell med lindade läkande egenskaper.
Tokoferol (E-vitamin) – Främjar cellförnyelsen och hudens elasticitet. Antioxidanter och fuktgivande egenskaper bidrar till att minska tecken på för tidigt åldrande.
Lakritsextrakt – Anti-inflammatoriska och läkande effekter.

- Annons -

Klicka här för att läsa alla superbra recensioner på On The Spot-krämen!

sanctum_eye-balm - kopia

Jag har även tagit hem en annan favorit som inte har funnits i shopen tidigare – Sanctums ekologiska ögonkräm med 100% naturliga ingredienser varav 95% är ekologiskt certifierade!

Krämen är bland annat berikad med extrakt från örten ögontröst, som ger rikligt med fukt och näring till den känsliga huden kring ögonen. Den reparerar huden, gör den mjuk och slät och bekämpar ålderstecken. Den är väldigt skön kring ögonen och går snabbt in i huden!

Egenskaper och fördelar:
Extrakt från ögontröst – Bidrar till att stärka, stödja och minskar inflammation kring ögonen.
Squalane (från Oliver) – Hjälper hudcellernas tillväxt och lämnar huden smidig och mjuk.
Hyaluronsyra – Hjälper huden att bibehålla fukt, vilket gör det mer mjuk och smidig.

Hojta till om ni har några frågor! :)

- Annons -
Föregående artikelCat eyes eyeliner
Nästa artikelSheer Cover Tutorial
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish