Älskade foundation

- Annons -

Idag ringde telefonen, det var en kund från webshopen som hörde av sig. Hon var syster/tärna på en brudsminkning jag gjorde i sommar och blev då förälskad i YAG Mineral som jag använde på henne, och köpte grundsmink till sig själv direkt :)

Kunden – Det har skett en liten olycka…..
Jag – ??
Kunden – Jag köpte ju en ny foundation av dig, och min pojkvän råkade kasta kuvertet med foundationen i!
Jag – Åh vad tråkigt!
Kunden – Och jag ska på en jätteviktig resa imorgon och behöver den! Är du hemma hela dagen? Kan jag köpa en ny som min pojkvän kommer och hämtar hos dig efter jobbet?

Det gick jättebra såklart, men till saken hör att dom bor i Tumba vilket är 14 mil från Gimo! Men vad gör man inte för sin älskade foundation :)

Gullig kille också som åker hela vägen! “Man får stå sitt kast när man slänger hennes grejer”  sa han när han kom haha :)

IMG_5166_111

- Annons -

Här är den, den beroendeframkallande foundationburken :) Kostar 199 kr och finns att köpa på creativemakeup.se!

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

3 KOMMENTARER

  1. De har inget kompaktfoundation eller vad det heter? Tycker det är lättare att sminka med. Har du testat något bra puder som är som veil men kompakt för feta partier? Kram

    • Nej inte nu tyvärr, men de är faktiskt på g till hösten/vintern med andra former på sin foundation, det pratades om mousseform men jag kan föreslå en fast puderform också när dom ändå ska testa nytt! :) Ja jag använder ett fast puder som mattar ner ansiktet, det är från Paese och kommer komma till min webshop inom en snar framtid. Jag ska testa lite mer från deras grundsmink först bara sen ska jag ta hem en hel del grundsmink från dom! Kram

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish