LCC The Heat Is On – Recension

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Nu har jag använt värmeskyddet LCC The Heat Is On en lägre tid och det är dags för en recension! :)

  IMG_5147_111

  Första intrycket var att den har en bra spraypump som ger lagom mängd av produkten som fördelar sig fint över håret. Jag hatar dåliga sprayflaskor som sprayar för mycket och på ett för litet område, då är det så svårt att få ett bra resultat, men den här flaskan är bra och det gillas! :)

  Det andra jag gillar är doften, den doftar fruktigt och gott! Dock kan jag inte riktigt förstå varför den inte har samma doft som resten av stylingprodukterna? Varför vill man ha schampo, balsam och värmeskydd i en fruktig doft, och sedan spraya hårspray och torrschampo som doftar kola? Jag gillar alla dofter från LCC hittills, men kan inte förstå varför man blandar dofter, speciellt inte på samma kroppsdel.

  Jag gillar glansen som håret får av sprayen, men för övrigt känner jag typ inte av att jag har sprayen i håret – och det tycker jag är bra! Ett värmeskydd ska ju egentligen bara skydda håret från värme sedan har man ju andra produkter för en vårdande och mjukgörande effekt :)

  - Annons -

  IMG_5129_111

  Tummen upp säger jag för denna i alla fall! :)

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish