Amika torrschampo

  - Annons -

  Jag är en riktig torrschampo-nörd, jag använder det i princip varje dag och har testat massor av olika märken. Jag har nämligen både lätt för att få oljigt hårbotten och slitna längder vilket förvärras av att duscha ofta. Så jag försöker därför duscha håret ca var 4:e dag, ibland var 5:e, men man vill ju inte ju runt med flottigt hår bara för det – och då är torrschampo räddningen!

  När man pratar torrschampo så är det en smaksak vad man vill ha för effekt. Jag föredrar torrschampon som är riktigt effektiva (det krävs för mitt oljiga hår) och som gärna ger extra volym och stadga på köpet.

  Men väldigt många vill ha ett lättare torrschampo som helt enkelt bara gör så att håret känns nytvättat och fräscht, och för er kan jag rekommendera Amika Perk Up Dry Schampo!

  IMG_1444_111

  Kostar 199 kronor på t.ex. Bangerhead.se, och dom har fri frakt också!

  - Annons -

  Amikas torrschampo känns knappt i hårbottnet, det har en fräsch doft (som jag inte kan sätta fingret på, men den är mild och god) och får håret att kännas fräscht och rent. Den innehåller vitt pulver, men det är ingenting som syns när man sprayar i håret så den går bra att använda även för mörkhåriga.

  Torrschampot innehåller naturlig risstärkelse och vårdande havtornsolja, och den innehåller inte aluminium som annars är en relativt vanlig ingrediens i torrschampo.

  Jag har ganska känsligt hår när det kommer till torrschampon, många ger mig kliande hårbotten efter några dagars användning. Men denna funkar bra! Dock har jag lite för oljigt hår, den fungerar, men har det gått flera dagar efter dusch så är den inte tillräckligt effektiv. Och jag önskar som sagt mer volym.

  Med andra ord, som jag skrev i början av inlägget, ni som söker efter ett lätt torrschampo med en fräsch doft, ni borde testa denna! :)

  IMG_1449_111

  Och visst är väl flaskan superfin också? Jag älskar den! :)

  IMG_1453_111

  Kram, kram!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish