Favorit-torrschampo

  - Annons -

  I förrgår när jag skrev om Amikas torrschampo (som är ett bra torrschampo för er som vill ha ett lätt torrschampo som inte känns i hårbottnet) så fick jag frågan om vilket torrschampo som är min personliga favorit, så det tänkte jag dela med mig av nu!

  Egenskaperna som jag letar efter i ett torrschampo är:
  * Effektivt även när jag har jätteoljigt hårbotten
  * Inte göra håret grådassigt
  * Ge håret en fin volym
  * Vara bra för mitt känsliga hårbotten som lätt börjar klia av torrschampo
  * Ha en god men mild doft

  Och det torrschampot som uppfyller alla dessa kraven galat är Bangerhead Fresh Me Up som är ett torrschampo med gojibär som vårdar huden och håret.

  Först och främst så försvinner de oljiga delarna snabbt efter att man sprayat och gnuggat med fingarna, dessutom är den ganska lätt i håret och inte sådär tung och jättepudrig som andra torrschampon ofta kan vara. Den doftar gott (ganska diskret) och ger fin volym!

  Dessutom håller håret sig matt ganska länge också, jag behöver inte bättra på varje dag utan det räcker med varannan, och om jag eventuellt använder det två dagar i rad så är det väldigt lite som behövs.

  - Annons -

  fresh-me-up-bangerhead-torrschampo

   

  En flaska på 200 ml kostar 129 kronor, och Bangerhead har även ett erbjudande med två för 199 kronor så då kostar dom 100 kronor styck!

  Två tummar upp! :)

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish