Anastasia Contour Kit

  - Annons -

  När jag såg att Bangerhead fått in Anastasia Contour Kit (som varit slutsålt i hela världen) så var jag riktigt snabb med att klicka hem en egen!

  Detta contour kit innehåller mörka och ljusa puder – shading och highlighter som man kallar det, som används för att forma ansiktet. Den är så oerhört hypad, ombloggad och populär att jag har fått extrema cravings efter denna palett, så jag kunde inte låta bli att köpa det nu fast det kostar 599 kr.

  Dessutom är ju detta en väldigt bra produkt för oss makeup-artister när vi är ute på sminkjobb :)

  SAM_0480_111

  De ljusa färgerna appliceras på de områden i ansiktet man vill framhäva och få att se högre ut, exempelvis näsben, kindben och haka. De mörka färgerna används för att få vissa delar av ansiktet att se djupare ut, exempelvis under kindbenen och i tinningarna.

  - Annons -

  Genom att använda dessa ljusa och och mörka ögonskuggor så ger man ansiktet mer form, mest för att ansiktet ser ganska platt ut när man har foundation i hela ansiktet, men man kan också använda det för att forma om vissa delar av ansiktet. Mörka skuggor på sidorna av näsan och ljust längs näsbenet ger illusionen av en smalare näsa. Detta gäller hela ansiktet, om du t.ex. vill sminka pannan smalare/bredare eller vad du är ute efter för resultat.

  SAM_0489_111

  SAM_0474_111

  De finns 3 ljusa färger och 3 mörka färger. Alla är matta förutom det ljusa pudret längst upp till höger som ger ett snyggt glow när man highlightar.

  De ljusa färgerna jag använder är de två yttersta (alltså inte den gultonade i mitten), jag applicerar först den matta längst till vänster, och sedan lite av den skimriga längst till höger. Jag applicerar bara litegrann av den skimriga och på bara vissa delar, det är därför jag applicerar den matta först. Den skimriga applicerar jag på nästippen, litegrann på kindbenens högsta punkt, på läpparnas amorbåge och litegrann mitt på hakan.

  De mörka färgerna jag använder är den längst till vänster och den i mitten. Den i mitten är lite ljusare och den använder jag på alla delar av ansiktet som jag vill fördjupa, sedan tar jag den lite mörkare under kindbenen och i tinningarna för där vill jag ha ännu mer effekt.

  SAM_0500_111

  SAM_0502_111

  IMG_4444_111

  IMG_4452_111

  - Annons -

  IMG_4441_111

  Mitt första intryck:
  Paletten är mycket mindre än jag föreställt mig! Trodde man skulle få mycket mer produkt för det priset. Dessutom är jag inte 100% nöjd med leveransen från Bangerhead då den blev försenad, det skulle ta 2-4 dagar men det tog 10 dagar. Fast det var posten som klantade sig och inte Bangerhead, för paletten skickades i tid.

  Slutsats:
  Jag tycker riktigt mycket om denna palett, det finns ingenting att klaga på och den kommer vara till stor hjälp när jag är ute på sminkjobb. Pudrena är lena, pigmentrika och lätta att jobba med. Men jag vet inte riktigt om jag tycker att den är värd det höga priset, det finns säkert en liknande produkt som är billigare och lika bra.

  Alltså kommer jag absolut att använda denna, och hade jag haft en bättre ekonomi så kanske jag skulle köpa den igen, men det tror jag inte att jag kommer göra. Däremot kommer jag ha ögonen öppna efter en liknande produkt då produkten i sig är oerhört smart och praktisk :)

  Kram!

  - Annons -
  Föregående artikelNail Foils – Update
  Nästa artikelRocka rockring
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish