Nail Foils – Update

Hej fina ni! Hoppas ni har haft en bra start på veckan :)

Jag tänkte ge er en update på nagelfolie-inlägget jag publicerade förra veckan. Nagelfolie, eller nail foils som man också säger, är klistermärken med olika mönster som man bara applicerar på nageln, filar av i kanterna för att få den anpassad efter sin egen form, och sedan har man superfina och proffsiga naglar!

Så här ser mina naglar ut idag, exakt en vecka senare:

SAM_0448_111Superfina fortfarande! De har inte släppt någonstans på ett enda finger! Det är som sagt 7 dygn exakt jag har haft dom nu, jag gjorde dom på förmiddagen förra måndagen.

Jag vill understryka att dom säkert sitter bättre på mig då jag har gelförstärkning under, dom är nämligen helt släta utan några ojämnheter alls. Så om du ska applicera på dina egna naglar så kan det vara bra att polera nageln med en poleringsfil innan så att du också får en jämn yta.

Det är också någon som har trott att detta bara fungerar på långa naglar, men det stämmer inte, det blir superfint på korta också! Fast ha det i åtanke när du väljer mönster, då hela mönstret inte kommer med om du har korta naglar.

Mina nail foils kommer från Nailz.se och dom har massa olika varianter – även självlysande! Priset ligger mellan 19:- och 29:- per paket.

Kram!

Föregående artikelFödelsedagserbjudande!
Nästa artikelAnastasia Contour Kit

LIKNANDE INLÄGG

Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

1 KOMMENTAR

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish