Anastasia Duo Brush Large #12

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Anastasia Beverly Hills säljer som ni vet ögonbrynsprodukter som är galet bra och populära världen över, och nu har jag testat en av Anastasias ögonbrynsborstar!

  IMG_1264_111Anastasia Duo Brush Large #12 är en snedställd, platt och kompakt pensel på ena sidan, och en spiralborste på andra sidan.

  Den snedställda penseln är superbra, verkligen underbar att jobba med! Den är liten och lätt i handen, gör det enkelt att måla raka och jämna linjer och man kan även måla som små strån för den har verkligen precision. Samtidigt funkar den bra till mer diffusa linjer också. Borsten på andra änden funkar utmärkt både till att borsta till stråna så att dom ligger snyggt, men även för att lätt tona ut eventuella kanter.

  Den snedställda penseln är även jättebra till eyeliner :)

  Två stora tummar upp ger jag produkten, men samtidigt finns det jättemånga billigare ögonbrynsborstar som är bra också så om det är värt pengarna vet jag inte riktigt. Det billigaste jag hittar är att den finns på HÄR som skippar till Sverige, där kostar penseln ca 138 kr men jag vet inte vad frakten hamnar på. Men på HÄR kostar den hela 245 kronor vilket är otroligt saftigt, det finns billiga brynpenslar som också ger ett jättebra resultat.

  - Annons -

  Men vad gäller kvalitén och hur länge den håller så tror jag absolut att man får det man betalar för, så vill ni unna er lite lyx (eller present till någon) så absolut :) Jag skulle faktiskt kunna lägga den pengen för att favorit-ögonskuggsborsten ska hålla i flera år, men när det gäller just brynpenslar så finns det som sagt jättemånga billiga alternativ som är jättebra också.

  anastasia-brynpensel

  Med andra ord – tummen upp för borsten och tummen ner för priset!

   

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish