Armanidoftande klantskalle

- Annons -

Ingen blev gladare än mig när vi fick en tom sprayflaska från Röhnisch i goodiebagen i tisdags!

Jag har länge tänkt att jag måste skaffa en tom parfymflaska (och gör fortfarande, det här är ju inte den snyggaste lösningen) för jag har nämligen varit klumpig och tappat min favoritparfym i golvet, så sprayfunktionen funkar inte som den ska…

IMG_7436_111

IMG_7426_111

Giorgio Armanis parfym Armani Code* har varit min favorit i flera år. Det är lite som ägg, jag tröttnar aldrig och tycker alltid att det är lika gott!

- Annons -

Det började med att syrran hade en sån och jag blev förälskad, sen började jag köpa en fejkvariant på en liten prylbutik i Södertälje, den doftade nästan likadant och kostade bara 80 kronor! Sen när butiken stängde så kändes ju plötsligt den riktiga parfymer svindyr, även fast den så klart doftar godare och är bättre på alla sätt och vis.

Men sen fick jag en sprittny, superfin, ÄKTA Armani Code av Miska i present, och den har jag snålat med sen dess må ni tro ;) Och även fast jag är ledsen över att jag tappade den i golvet, så är jag ändå så oerhört lättad över att bara sprayfunktionen gick sönder och inte hela flaskan!!

Så nu sprutar den ut en tjock stråle rakt fram istället för en fin utspridning, och så har jag haft det sen dess. Att det ska vara så svårt att bara ta tummen ur och köpa en tom parfymflaska haha!

IMG_0238_111

Men nu har jag i alla fall en flaska som sprayar superbra och det är så himla skönt!

Men jag har inte fyllt den helt, det går nämligen inte att skruva upp korken på min trasiga flaska så jag fick spruta ner parfymen i den tomma istället för att hälla, så det skulle ta lite onödigt med tid haha. Det ser ju ändå inte bra ut!

Någon av er som har tips på en billig, tom parfymflaska som är fin också? :)

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

4 KOMMENTARER

  1. Jag vet inte om dom finns fortfarande, men jag fick några jätte fina glas parfym flaskor av min man som var från Ikea. Du har inte någon mail man kan skicka bild till så får du se? :)
    Kramar!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish