Återfuktande handsprit

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Vintern är ju en riktigt förkylningsperiod och var man än går så är det alltid någon som hostar och mår dåligt. Då är en handsprit väldigt skönt att alltid ha med sig, så att man snabbt kan ”tvätta händerna” direkt efter bussturen eller när man känner för det.

  Och för mig som makeup artist är det också viktigt att ha rena händer, men sminkar man många på löpande band så kanske man inte har tid att tvätta händerna hela tiden. Då är handsprit också superbra!

  Men jag personligen har aldrig tyckt om handsprit, inte ens de som ska återfukta och lukta gott tycker jag håller vad de lovar. Händerna känns uttorkade efter några gånger och dofterna luktar antingen sprit eller för starkt av någonting annat tillsatt.

  Så har jag känt tills nu, då jag har testat Aesop Resurrection Rinse-Free Hand Wash som är en mjukgörande och återfuktande handsprit som dödar bakterier! Den är toppenbra!

  Aesop finns på HÄR och kostar 79 kronor för 50 ml.

  - Annons -

  Flaskan är liten och behändig att ha i handväskan/sminkväskan. Och öppningen är ett litet hål som droppar ut handspriten, och det är enkelt att trycka ut mer om man vill ha en större mängd snabbt. Med andra ord, det är lätt att få ut både en enstaka droppe eller en ”pöl” beroende på hur mycket man vill ha :)

  Doften är ganska naturlig, jag kan inte riktigt sätta fingret på det men den doftar gott tycker jag, ganska milt när man har fått det på händerna. Doften försvinner snabbt.

  Och känslan är underbar, den blöta ytan avdunstar snabbt och man är inte alls kladdig eller fuktig efteråt utan bara väldigt mjuk och len om händerna!

  Man kan använda den hur många gånger som helst och händerna känns fortfarande återfuktade.

  Två tummar upp! :)

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish