Yvonne Ryding Deodorant

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag vill tipsa er om en ny deodorant som jag har börjat använda! Det är en deodorant från Yvonne Ryding som jag fick hem ett pressprov på för ett tag sedan.

  Jag blev superglad när jag öppnade paketet! För det första så älskar jag den rosa färgen, den är min nya favoritfärg (jag är periodare när det gäller färger haha) och har faktiskt precis målat naglarna så här halvmörkt rosa precis som deodoranten. Färgen är väldigt rosa utan att på något sätt bli skrikig, och samtidigt lagom mörk utan att bli röd. Så fint!

  Det andra som gjorde mig glad var att det doftade så himla gott så fort jag öppnade brevet (det låg lite andra grejer från samma serie där i också) och jag verkligen älskar doften! Det står ingenstans i ord vad det doftar, men jag tänkte direkt på hallon. En mild och fräsch ”nytvättad doft” med en hint av hallon skulle min näsa säga!

  Deodoranten är utvecklad för känslig hy (fri från alkohol) och funkar bra även direkt efter rakning. Den innehåller rapsolja med naturlig Vitamin E och har som alla andra Yvonne Rydings produkter samma pH-värde som huden vilket är jättebra.

  Lukten lovas hålla bra i 24 timmar och det tycker jag absolut att den gör, jag brukar bättra på varje morgon om jag inte har duschat och då tycker jag att den håller armhålorna fräscha väldigt länge! Bra både direkt efter duschen och när man vill ta en raggardusch med andra ord :)

  - Annons -

  Deodoranten finns HÄR och kostar 69 kronor för 50 ml!

  Två tummar upp!

   

   

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish