Ljus nyårssminkning steg för steg (Gul sminkning)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Många trivs inte i mörka sminkningar, så nu tänkte jag dela med mig av en ljus nyårssminkning som också passar jättebra på juliga tillställningar!

  Och varför jag kallar den här ljusa guldiga sminkningen för nyårssminkning, det är för att (som jag säger om alla glittriga sminkningar jag visar) (oj vad hon tjatar tänker ni nu) (ja jag får typ ångest och jag inte påpekar det) det glittrar så enormt mycket mer i verkligheten!

  När jag går från datorn och tittar mig i spegeln i detta nuet, så tänker jag bara wow vad mina glitterögon gnistrar i spegelbilden :) Men när jag fotar och ska visa er, då syns glittret nästan inte alls. Så ha det i bakhuvudet :)

  Den andra anledningen till att detta är en suverän nyårssminkning är för att den är väldigt genomtänkt, och ser man hela mina armar till looken så tänker man på det direkt. Jag har nämligen guldtatueringar på båda armarna som matchar det guldiga i sminkninen, och dessutom matchar mina naglar och läppar också! Snyggt va? :)

  Med andra ord, se framför er denna look med mycket mer glitter än vad som syns, fina guldtatueringar längs armarna, lite mer fixat hår än vad jag har nu och en riktigt pangsnygg nyårsklänning!

  - Annons -

  Läppstiftet är Golden Rose Velvet Matte Lipstick i nyansen nr. 11.
  Naglarna är Paese Nail Polish i nyansen 105.
  Guldtatueringarna (kommer visa dom närmare i ett inlägg imorgon) är från Lulu dk och jag har designen High Noon.

  1. Gulguldig ögonskugga runt hela ögat, tona ut kanterna, Marsk Mineral Eyeshadow (Rich List)
  2. Vit ögonskugga i ögonvrån, mitt på ögonlocket och under brynet, Marsk Mineral Eyeshadow (Vanilla Frosting)
  3. Guldglitter duttat på hela sminkningen (egentligen en glittereyeliner som jag har duttat fast med en ögonskuggsborste) True Gold Glitter Eyeliner.
  4. Svart eyeliner längs övre fransraden, By Terry Ligne Blackstar.
  Lösögonfransar, EcoTools Everyday Lenght Lashes.
  Mascara på alla fransarna, Golden Rose Miracle Lash Mascara.

  Hoppas ni får en underbar torsdagkväll! 

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  1. Hej! Är ofta inne och läser här för att få inspiration och produkttips men är desto sämre på att kommentera, tyvärr. Ville mest bara säga att det är väldigt irriterande att läsa bloggen via mobilen numera (iPhone 5, Safari) då det är någon toolbar längs hela högra sidan som täcker nästan hela texten. Mycket synd!

  2. Jag har liksom inte fattat att det REDAN är torsdag idag förrän jag läste detta inlägg :-O
   Jättefin sminkning alla fall :-D Blev nyfiken på tatueringarna i alla fall!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish