Ta bort gelnaglar hemma

  - Annons -

  Jag slutade fixa mina naglar på salong för ganska länge sen, 3 ½ månader sedan för att vara exakt.

  (Min bloggrabatt jag hade till er på den salongen gäller med andra ord inte längre, jag får fortfarande frågor om det ibland nämligen. Men nu vet ni!)

  Och eftersom jag inte tog bort de sista naglarna på salongen, utan hade dom så länge det gick, så tänkte jag nu visa er hur mina naglar ser ut idag. För från och med igår så är nämligen mina naglar helt nakna från gel och förlängning!!

  Jag har lackat dom i min just nu favoritfärg mörkrosa, men förutom nagellacket så är dom helt och hållet neutrala! :)

  IMG_6904_111

  - Annons -

  Långa och fina va?? Nagellacket är Paese Nail Polish i nyansen 105.

  Hur har jag gjort då, undrar ni säkert nu. I början så filade jag naglarna jättemycket för att både korta ner dom och få en fin form. När jag fick mer utväxt så jämnade jag ut kanten med gellack från Depend, som jag har kvar sedan innan jag började med salongsnaglar.

  Och så har jag hållit på tills igår då jag tröttnade, och när jag pillade lite i kanterna på Dependlacket som suttit väldigt länge, så fick jag upp en kant att dra i och då kunde jag dra bort allting i stora bitar. Och då följde det sista av salongsgelen med också!

  Kvar var 10 hela och fina naglar, lite slitna på ytan men ändå starka :) Och efter lite polerande och lackande så är dom nu så här snygga!

  Innan jag började med salongsnaglar så kunde jag aldrig få långa naglar, dom var så tunna att dom nästan var genomskinliga, väldigt mjuka och skivade sig lätt också. Varför dom håller sig så bra just nu vet jag faktiskt inte, kanske för att dom har vilat under gel i ett år, eller för att jag har blivit 100% bättre på att smörja in nagelbanden kanske. Någon av er som har en teori?

  Men man vet ju inte, det kanske inte dröjer länge alls förrän alla har gått av och blivit korta igen ;)

  Just nu njuter jag i alla fall av att dom är så himla fina!

  Kram på er och ha en trevlig dag! ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Att ha konstnaglar kan slita mycket på den naturliga nageln om man inte tar hand om dom, så jag gissar på att smörjandet har stor del i det ;) Man ska olja, olja, olja. Däremot tycker jag inte att man ska ta bort gelen hemma. Det kan verkligen förstöra nageln om man inte vet vad man gör. Man sliter ofta bort alldeles för många lager av nageln. Det brukar inte kosta så mycket att ta bort materialet på salongen man går till, så skulle jag rekommendera! =) Och som sagt: olja, olja, olja! Så håller dom sig starka =)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish