Golden Tattoos

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Guldtatueringar har blivit så himla populärt den senaste tiden, och jag förstår verkligen varför för det är ju såå himla snyggt!

  När jag och Malin gjorde ansiktsmålningar på Må Bra-mässan för några månader sedan så satt vi faktiskt med guldfärg och målade mönster på allas händer och armar :) Det var jättemånga som ville ha det!

  Guldtatueringar är perfekt utsmyckning för oss som älskar smycken, men framför allt också för alla som tycker att det är jobbigt med smycken och sådant som hänger och slänger. Tatueringarna är ju inte i vägen alls och man applicerar det precis lika enkelt som gnuggtatueringarna som man alltid gjorde när man var liten :)

  Jag vill verkligen rekommendera guldtatueringar lite extra nu inför nyårsafton, sååå partysnyggt!

  Det ser ut som att jag har applicerat jättesnett, men det är bara jag som vrider armen lite konstigt, tatueringen är rak egentligen :)

  - Annons -

  Jag har testat guldtatueringar från märket Lulu dk Tattoos som finns på Beauty.theyouway.se.

  Lulu dh Tattoos har fem olika paket att välja på med olika designer på tatueringarna, även med silver faktiskt. I varje paket ingår 2 ark med olika tatueringar och alla är superfina!

  Jag har designen High Noon som innehåller mest guld men även lite silver, och jag älskar allihopa!

  Jag har bara haft mina sedan igår, men de ska hålla i 4-6 dagar så det är ju underbart! Jag har faktiskt tagit en lång, varm dusch och dom sitter fortfarande lika fint som innan. Jag vill ha mina jämt!

  Priserna ligger på 295-349 kronor för ett paket med två ark, och handlar man över 250 kr på Beauty.theyouway.se så har man fraktfritt. Dessutom har dom snabba leveranser, handlar man innan klockan 15 så har man oftast fått hem produkterna redan dagen efter!

  Kolla in de andra tatueringsvarianterna och handla här!

  Jag älskar att ha tatueringarna på händerna, så snyggt!

  Hoppas ni blev inspirerade! :)

   

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Jättefina tatueringar! :-) Praktiskt att de inte är i vägen eller att man måste dras med dem hela livet utifall att man ångrar sig. De blir säkert skitsnygga till nyår!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish