Att följa alla skönhetsregler

  - Annons -

  Bara för att jag är skönhetsbloggare och vet vad man bör och inte bör göra, så betyder inte det att jag alltid följer reglerna själv. Fy mig.

  Till exempel när det kommer till sådana ”förbjudna” grejer som näst intill har blivit regler (dessutom av bra anledningar, jag säger inte emot det)

  Jag pratar om saker som att slarva med solskyddsfaktor, separera ögonfransarna med en nål när jag har en bad-lash-day, och klämma finnar.

  Är jag helt ensam om att fuska med dessa saker? Nu har jag exempelvis en sån där inåtvänd finne, inombordare eller vad det kallas. Sådana går inte att klämma, men varje gång så kan jag inte låta bli att ändå försöka, vilket resulterar i att det blir mycket, mycket värre.

  Att.Jag.Aldrig.Lär.Mig…

  - Annons -

  Nu ser min haka såhär snygg ut, och jag som ska på ett event ikväll dessutom. Tur att det finns smink!

   

  Fuskar ni med någonting inom skönhet som känns absolut förbjudet? Exempelvis skippar värmespray i håret, borstar håret när det är blött, sover med sminket på, böjer fransarna efter mascara?

  Dela med er så jag inte känner mig som ett UFO, regler är till för att brytas! :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  11 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish