Rockigt vs Sött

  - Annons -

  Jag har aldrig varit ett ”nagelfreak” förut, jag har alltid tröttnat på mina nagellack och bara använt det när man ska vara extra fin. För mig går det bara en dag innan det skavts bort helt i topparna och det är så tråkigt.

  Men sen slutade jag jobba på lunchrestaurangen och fick lite nagellacks-abstinens (man får inte ha nagellack/långa naglar om man jobbar i kök), sen fick jag Depens Gellack av syrran i födelsedagspresent och plötsligt blev det roligt igen!

  Och nu när jag gjorde nagelförlängning på Nails Uppsala så har jag blivit nästan besatt av nagelbilder! Så kom gärna med bloggtips, gärna salonger som bloggar. Vill ha inspiration tills jag fixar naglarna hos Christina nästa gång :)

   

  - Annons -

  Jag såg att bloggaren Johanna också gjort naglarna på Nails Uppsala.

  Faaasen var snyggt det blev med små kedjor och nitar!

  Hittade även denna på Facebooksidan, extremt gulligt! Och detta visar också hur fina naglarna kan bli utan att man gör förlängning :)

   

  Har inte ni några fina bilder att visa?

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  7 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish