BaByliss Curl Secret

  - Annons -

  Igår testade jag för första gången den nytänkande locktången Curl Secret från BaByliss!

  Jag som har så svårt att locka håret på mig själv tycker att denna är underbar :)

  Det här är bara en snabb förhandstitt på resultatet, men jag kommer göra fler inlägg om denna utan tvekan! Ska försöka fixa en ordentlig video att visa er, skriva mer detaljerat och även testa den på andra hår än mitt eget. I love this thing :)

  Är ni nyfikna så finns det faktiskt en halvdan Instagram-video på min Instagram @Imakeyousmile_se där ni kan se lite snabbt hur jag gör en lock, här bjuder jag på en mobilbild från gårdagen!

  - Annons -

  Det är sällan jag är fixad i håret och ofixad i ansiktet, det brukar vara tvärtom ;)

  Locktången typ suger in hårslingan och rullar ihop den så det blir en fin korkskruv :) Locktången kostar runt 1300kr och finns att köpa både i butiker och på Internet, märket finns på jättemånga ställen! Exempelvis Elgiganten och Lyko.se.

  Jättebra julklappstips!

  Är ni nyfikna?? :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish