Bakom mina solglasögon

  - Annons -

  Jag hängde ute i solen med en kompis för ett tag sedan, och insåg hur extremt “lillgammal” jag är, om man kan kalla sig för det när man är 20 år.

  Först och främst så kom jag dit toksminkad, och dessutom så vägrade jag vara i solen utan solglasögon. “Smink och solglasögon är väl ungdomligt?” tänker ni kanske nu..

  .. Men anledningen till att jag inte tvättade bort sminkningen innan var för att min cc-cream innehåller spf, och solglasögonen skyddar den känsliga huden kring ögonen mot uv-strålarna. “Man vill ju inte ha rynkor i onödan” sa jag :)

  Jag fick mig en underlig blick (jag har alltid varit en slarver med solskyddsfaktor) och då tänkte jag “hon ska vara glad för att jag inte har solglasögon framför datorn också, datorn sänder också ut strålar som gör en rynkig…” haha.

  Känner att jag börjar bli oerhört påverkad av alla sminktips för mogen hy jag skrivit på Modern Mom det senaste året ;)

  - Annons -

  IMG_7893_1111

  Dessutom så är det ju världens snabbaste sommarsminkning, hur man än är klädd för övrigt så ser man ju ändå alltid cool ut i ett par solbrillor!

  Jag  solglasögon

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish