Balsminkningar

  - Annons -

  Det har vällt in önskningar om olika balsminkningar den senaste tiden, superkul!

  Tyvärr hinner jag inte göra alla till er, men därför tänkte jag nu publicera en liten bildbomb med länkar till gamla inlägg, och visa lite sminkningar jag gjort förut som passar perfekt som balsminkning, skolavslutningssminkning, studentsminkning o.s.v. :)

  När jag tänker på sådana här sminkningar till bal och likande event, så tänker jag mig färger så som brunt, guld och rosa, gärna mycket skimmer och ljusa nyanser som samtidigt framhäver ögonen snyggt. Gärna en färgklick också om man tycker om det, kanske som matchar någon detalj på ett smycke eller liknande.

  Hoppas att inlägget uppskattas ♥

  IMG_0530_111

  - Annons -

  Här är en brun och samtidigt ljus balsminkning som förstorar ögonen med en utdragen cat eye-form. Läs mer om denna sminkning i detta inlägg!

  kenza-smink-steg-för-steg_

  Den här sminkningen är en lite mer diskret balsminkning som fortfarande framhäver ögonen. Har lite mer kalla jordnära toner. Läs mer om denna sminkning i detta inlägg!

  1424094438-7902

  En klassisk eyeliner med vinge är alltid ett säkert kort, klassiskt och snyggt. Går även att piffa till med en färgklick som jag har gjort i denna balsminkning. Läs mer om denna sminkning i detta inlägg!

  IMG_0288_111

  Här är ett till exempel på hur man kan piffa till sin eyeliner, superfint även på en ljus ögonskuggsminkning :) Läs mer om denna sminkning i detta inlägg!

  goddes-makeup_111

  Guldiga toner ger en härliga gudinnekänsla – superfint till en vit klänning! Detta hade varit min studentsminkning om jag hade fått ta studenten igen :) Läs mer om denna sminkning i detta inlägg!

  IMG_1099_111

  - Annons -

  En persikorosa balsminkning som på ett ljust och diskret sätt sätter lite färg på tillvaron.  Läs mer om denna sminkning i detta inlägg!

  IMG_6679_111

  En neutral och väldigt enkel sminkning som förstorar ögonen jättefint. Läs mer om denna sminkning i detta inlägg!

  IMG_2294_111

  Jag älskar eyeliner med färg som ni märker :) Här är en till variant. Läs mer om denna sminkning i detta inlägg!

  IMG_4451_111

  Ljusrosa är så himla fint och passar till allt! En superskimrig/nästan metallisk rosa ögonskugga är ett av de snyggaste valen för dig som älskar ljust, och som dessutom tycker det är lite svårt med ögonskugga då detta är superenkelt att göra. Läs mer om denna sminkning i detta inlägg!’

  Jag kan även tipsa om “bläddra bland sminkningar-fliken” som jag har högst upp i bloggen, där kan ni superenkelt få en överblick över mina sminkningar och snabbt hitta det ni söker. Enklast är att välja någon av kategorierna, då kommer dom i datumordning. Trycker ni bara på bläddra bland sminkningar så kommer det slumpmässiga sminkinlägg.

  Och glöm inte ögonskuggsprimer :)

  Puss & kram!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Gud vad duktig du är,älskar speciellt den neutrala sminkningen som förstorar ögonen och den rosa och persikofärgade ögonsminkningen,jag blir alltid väldigt inspirerad av dina inlägg.

  2. Åh önskar jag hade haft dessa tips när jag skulle på bal eller skulle ta studenten! Skulle vart supersnyggt – älskar verkligen looken med en gnutta färgstark eyeliner så enkel men ändå så “sassy/fierce” och som du sa skulle det passa så snyggt med t.ex. färgen på klänningen eller någon smyckesdetalj! Älskar alla dina looks dock :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish